Sekiro oyunu için kolay mod var mıdır?

Keşke 5-10 kez ölseydim.

Başlardaysan bu normal. Başta ki general malına 4 saat harcamıştım. Oyunu bırakmaya karar verirken, Tekrar bir başlayayım dedim. Ve tekte öldürdüm. O zaman anladım oyunun mantığını.

Ek olarak bazı bosslar çok zorlayıcı onlar içinde tam çözümden bakarak ilerleyebilirsin.

Başlardaysan bu normal. Başta ki general malına 4 saat harcamıştım. Oyunu bırakmaya karar verirken, Tekrar bir başlayayım dedim. Ve tekte öldürdüm. O zaman anladım oyunun mantığını.

Ek olarak bazı bosslar çok zorlayıcı onlar içinde tam çözümden bakarak ilerleyebilirsin.
Atlıyı süvari vardı bir tane. Kale kapılarını tutuyordu. Geçtim onu. Şu an oyuna başladığım bölgedeyim. Orada Lone Shadow Longsword Man diye biri var. Onu geçemedim hiç.

Maalesef katılmıyorum. En zor oyun bence Sekiro. Oyunda her bosun şeması farklı. Kaçmak yerine deflect yapma konusuna okeyim ama düşmanın saldırılarını ezberleyebilmek zaten zor. Ezberledikten sonra deflect mesele değil.
Çoğu bossu tekte geçtim, Isshin ve Demon of hatred zorladı biraz onun dışında bossların şemaları basit Thrust atıyorsa mikiri yana doğru kayıyo Kanlı Kanji çıkıyorsa zıplayacaksın gerisi pratiğe kalıyor.

Çoğu bossu tekte geçtim, Isshin ve Demon of hatred zorladı biraz onun dışında bossların şemaları basit Thrust atıyorsa mikiri yana doğru kayıyor Kanlı Kanji çıkıyorsa zıplayacaksın gerisi pratiğe kalıyor.

Çoğu bossu ilk oynayışında tekte geçmek bana pek inandırıcı gelmedi kusura bakma.

Tecrübelerime göre ben hiç inanmadım ama iddiası varsa doğru olabilir.

2. oynanışım falan dese belki derim. Ama direk ilk oynayışımda yardımsız, taktiksiz daha önce bossları görmeden ölmemesinin imkanı yok. Zaten 1-2 vuruşta tek yiyorsun. Bu sürede bossların vuruş sırasını öğrenmen imkansız. Ki bosslar 2 Faz'dan oluşuyor.

2. oynanışım falan dese belki derim. Ama direk ilk oynayışımda yardımsız, taktiksiz daha önce bossları görmeden ölmemesinin imkanı yok. Zaten 1-2 vuruşta tek yiyorsun. Bu sürede bossların vuruş sırasını öğrenmen imkansız. Ki bosslar 2 Faz'dan oluşuyor.
İnanmamakta özgürsünüz, Gimmickli boslar hariç Headless gibi çoğu boss aşırı kolaydı, Köprüdeki Şövalye en basitiydi zaten vurdukça ölmediğini görünce aşağıya atacağımı anladım. Bazı şeyler tamamen mantıkla değil mi?

Headless Ape hariç baktığım 1 tane bile boss yok. Ne yapacağını bilemeyip rastgele tuşlara basacağıma sakinliğimi koruyup bekliyorum, Ogre'da insanların çoğu ogre üstüne koşmaya başladığında zıplıyorlar ve ogre hitboxı tutturuyor.

Son düzenleme:
İnanmamakta özgürsünüz, Gimmickli boslar hariç Headless gibi çoğu boss aşırı kolaydı, Köprüdeki Şövalye en basitiydi zaten vurdukça ölmediğini görünce aşağıya atacağımı anladım. Bazı şeyler tamamen mantıkla değil mi?

Headless Ape hariç baktığım 1 tane bile boss yok. Ne yapacağını bilemeyip rastgele tuşlara basacağıma sakinliğimi koruyup bekliyorum, Ogre'da insanların çoğu ogre üstüne koşmaya başladığında zıplıyorlar ve ogre hitboxı tutturuyor.

Mesele ne biliyor musun?

Bu gerekli analizi yapmak için ölmen şart. Sen diyorsun ki hem analizi yaptım hem ölmedim. Senin yerine başkası savaştı da boss'u öğrendi. Sana anlattı gibi bir şey oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı