Sekiro oyunu için kolay mod var mıdır?

Mesele ne biliyor musun?

Bu gerekli analizi yapmak için ölmen şart. Sen diyorsun ki hem analizi yaptım hem ölmedim. Senin yerine başkası savaştı da boss'u öğrendi. Sana anlattı gibi bir şey oluyor.
Hiç ölmedim gibi bir şey söyledim mi? Sadece çoğu bossu tekte geçtim dedim buna örnek olarak ilk Boss Masatako Oniwa, o bossu 1 kere bile izlemeden geçtim. Köprü'deki Şövalyeyi aynı şekilde. veya Zebra Minibossu ben herkesi tekleyerek geçtim demiyorum. Yakın zamanda Bloodborne oynadım Dost hariç hiçbir videosunu izlemedim ve o oyunda da zorlanmadım çünkü yapman gereken belirli başlı şeyler var, oyundaki hitboxları keşfetmek ve silahların yapabileceklerini bulmak o kadar, onu geçtim sekiro kadar rahat bir oyun bile değil bloodborne.

Hiç ölmedim gibi bir şey söyledim mi? Sadece çoğu bossu tekte geçtim dedim buna örnek olarak ilk Boss Masatako Oniwa, o bossu 1 kere bile izlemeden geçtim. Köprü'deki Şövalyeyi aynı şekilde. Veya Zebra Minibossu ben herkesi tekleyerek geçtim demiyorum. Yakın zamanda Bloodborne oynadım Dost hariç hiçbir videosunu izlemedim ve o oyunda da zorlanmadım çünkü yapman gereken belirli başlı şeyler var, oyundaki hitboxları keşfetmek ve silahların yapabileceklerini bulmak o kadar, onu geçtim Sekiro kadar rahat bir oyun bile değil Bloodborne.

Bütün oyunu ölmeden bitirdin demiyorum. Çoğu bossu tekte geçtim demek çoğu bossta hiç ölmeden geçtim demek.

Ve bu imkansız. Sürekli souls oyun alışkanlığın olabilir buna bir şey demiyorum. Sana kolay geliyorda olabilir. Ama bu bossları keşfetmek için bosslarla kapışman lazım. Bosslarla kapışıp analiz ettiğin sırada ölmemek gibi bir ihtimal yok. 2 vuruşa mevtasın. Bossu bilmediğin için ne zaman nerede deflect yapacağın da belli değil.

İlk oynanışta bunu yapman için oyunu çok iyi biliyor olman el alışkanlığına reflekse sahip olman gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı