Sekiro: Shadows Die Twice alınır mı?

Bucaspor1928

Hectopat
Merhabalar, daha önce hiç Sekiro tarzı "Soulsborne" oyun oynamadım.
İzlediğim videolar oyunun güzel ancak alışana kadar ecel terleri döktüren bir oyun olduğunu belirtiyor.
Sekiro anlatıldığı gibi tamamen yeteneğe ve öğrenime dayalı bir oyun mu? Eğer indirime girerse PC için satın alınır mı?

Son düzenleme:
Merhabalar, daha önce hiç Sekiro tarzı "soulsborne" oyun oynamadım. İzlediğim videolar oyunun güzel ancak alışana kadar ecel terleri döktüren bir oyun olduğunu belirtiyor.
Sekiro anlatıldığı gibi tamamen yeteneğe ve öğrenime dayalı bir oyun mu? Eğer indirime girerse PC için satın alınır mı?

Ben oynadım bitirdim sabırlıysan alabilirsin acayip iyi oyundur tek verebileceğim öneri ilk başta alışması zor gelecek pes etme:)

İzlediğim videolar oyunun güzel ancak alışana kadar ecel terleri döktüren bir oyun olduğunu belirtiyor.
İlk saatler zor gelecektir fakat ardından oyun daha kolaylaşmaya başlıyor. Yarınki indirimlerde fiyatı düşerse alınabilir.

Dostum iyi düşün. Ben mesela samuray kültürüne aşırı hayranım o oyunda ecel teri döktüm. Ama sistemi çözünce 90 saat oynamışım. Yani zevkli oluyor. Başarısız olduktan sonra başarılı olunca tatmin olma hissi daha yüksek oluyor. Aslında çok kolay ama zor oyun işte. Kontroller ile daha iyi oynanır diye tahmin ediyorum. Yani az bir para var da o oyunu düşünüyorsan ve benim gibi ilgin yok ise başka oyunlara bakman daha mantıklı.

Dostum Perşembe günü aldım yaklaşık 20 saat oynadım YouTube’daki rehberleri takip edersen ve etrafı iyi incelersen Mini-Bossları rahat geçersin. Ama ana bosslar feci sıkıntı. Şuana kadar 11 mini boss ve 2 main boss kestim, 20 saat geçirmeme rağmen hala ‘Genichiro’yu geçemedim o kadar zor ki anlatılmaz yaşanır yani. Dark Souls 3’te 20.-25. saatte tam alışmıştım ve sonraki bossları rahatça kestim ama Sekiro çok daha zor olacak gibi duruyor.

Dostum perşembe günü aldım yaklaşık 20 saat oynadım YouTube'daki rehberleri takip edersen ve etrafı iyi incelersen mini-bossları rahat geçersin. Ama ana bosslar feci sıkıntı. Şu ana kadar 11 mini boss ve 2 main boss kestim, 20 saat geçirmeme rağmen hala ‘genichiro'yu geçemedim o kadar zor ki anlatılmaz yaşanır yani. Dark Souls 3'te 20.-25. saatte tam alışmıştım ve sonraki bossları rahatça kestim ama Sekiro çok daha zor olacak gibi duruyor.

Hocam ben Sekiro'yu bayağı bir önce görüp çok beğenmiştim PC almadan önce. 2 sene önce PC aldım ama hiç aklıma gelmedi daha sonra. Şu an bu konuyu gördükten sonra fiyatına baktım. Sizce 145 liraya değer mi?

Hocam ben Sekiro'yu bayağı bir önce görüp çok beğenmiştim PC almadan önce. 2 sene önce PC aldım ama hiç aklıma gelmedi daha sonra. Şu an bu konuyu gördükten sonra fiyatına baktım. Sizce 145 liraya değer mi?
Değer hocam ama YouTube’daki walkthrought adlı serilerden takip etmenizi öneririm. Hem değerli itemleri çok rahat buluyorsunuz ve de oyunda bir yerde önemli bir seçim var orada bir kararı verirseniz oyun neredeyse 20 saatte bitmiş oluyor ama kötü tarafı bossların yarısını göremeden bitiyor, ben de o hatayı yapmıştım o yüzden bahsetmek istedim.

Evet herkes yazmış ama ben de kendi tecrübemi yazayım. Sabırlıysan al ben bu oyunu aldım ve hayatımda ilk defa bir oyunu oynayamadığım için geri verdim.

Değer hocam ama YouTube’daki walkthrought adlı serilerden takip etmenizi öneririm. Hem değerli itemleri çok rahat buluyorsunuz ve de oyunda bir yerde önemli bir seçim var orada bir kararı verirseniz oyun neredeyse 20 saatte bitmiş oluyor ama kötü tarafı bossların yarısını göremeden bitiyor, ben de o hatayı yapmıştım o yüzden bahsetmek istedim.
Kısa sürede bitmesine gerek yok hocam. Dediğiniz serilerden takip etmeye çalışırım ara ara. Teşekkür ederim.
Evet herkes yazmış ama ben de kendi tecrübemi yazayım. Sabırlıysan al ben bu oyunu aldım ve hayatımda ilk defa bir oyunu oynayamadığım için geri verdim.
Oyunu oynayamadığınızı kaçıncı saatte farkettiniz hocam. Malum 2 saat sınır var sonra inat edip yine de beceremeyip de oyun elimizde kalmasın 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı