Sekiro: Shadows Die Twice oynayamıyorum

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.874
Makaleler
7
Çözümler
1
Öncelikle Dark Souls 2'yi neredeyse 3 kere bitirmiş (3.oynayışımdayım yarısına geldim oyunun) ve Dark Souls Remastered'da blighttownda olan Dark Souls 3'e yeni başlamış biriyim yani souls oyunlarında az da olsa tecrübem var indirimde Sekiro aldım ve forumdaki övgüler sonrası bugün oynayayım dedim fakat o ne öyle? Çok fazla değişik mekanik var ve oyunda doğru zaman da doğru şeyi tutturmak çok zor ilk bossu bile geçemedim ne tavsiye edersiniz? (Bir ara geçmiştim ama o save uçtu galiba(
 
Sekiro standart Souls Like oyunlarına göre daha farklı ve hızlı bir oynanışa sahip. Karşınızdaki düşman size tam vururken deflect yapmanız lazım, savunma tuşuna sürekli basmayıp doğru zamanda bas çek yapmalısınız.
 
Sekiro standart souls like oyunlarına göre daha farklı ve hızlı bir oynanışa sahip. Karşınızdaki düşman size tam vururken deflect yapmanız lazım, savunma tuşuna sürekli basmayıp doğru zamanda bas çek yapmalısınız.

Peki bu deflect olayına alışmayı kolaylaştıran bir element var mı oyunda halihazırda bir de 1 estus flask ile başlatıyor oyun bu daha büyük can sıkıcı.
 
Yarın biraz pratik yapayım o zaman tam çözüm için emin çıtak izliyorum bu arada uygun mudur yoksa önereceğiniz başka rehber yapan dostlar var mı?
Ben de ondan izlemiştim bazı yerlerde, başka biri varsa bilmiyorum. Dost Kayaoğlu'nun videoları var ama tam çözüm mü yoksa normal oynanış mı bilmiyorum.
 
Aç 1. ve 2. bosun tam çözümünü izle ve oyna. Sonrasında Save'i sil tekrar aynı yerleri baştan al. Alışması biraz zaman alıyor. Sekiro Dark Souls serisinden biraz fazla uzak bir oyun. Daha önce Dark Souls oynamadım ama herkes böyle söyler.
 

Geri
Yukarı