Sekiro'ya nasıl alışılabilir?

Heyecanla yeni bilgisayarıma aldığım ilk oyun Sekiro indirimde denk gelmişti. Daha önce souls like olarak Dead Cells oynadım bir süre yakın değilim ama uzağım. Souls like oyunlarına alışmak için hangi oyundan başlanmalı sizce çünkü Elden Ring almayı da düşünüyorum.
Uzun süredir Online oyun oynadığım için hikayeli oyunları oynamak genel olarak zor geliyor. Nasıl alışabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam 3 kez bitirmiş biri olarak söylüyorum. Lady Butterfly'dan sonra alıştım ben şahsen. Oynadıkça, her gördüğünüzü kese kese alışıyorsunuz. Bosslarda ise sizin ne kadarda onun hareketleri çözdüğünüze bağlı.

Sekiro tartışmasız en zor from software oyunudur, boss ve mini bossları yeteneğinle yenmek zorundasın. Doğru yerde zıplamalı, doğru yerde bloklamalı, doğru yerde kaçmalı ve en önemlisi doğru yerde mikiri atmalısın ki boss öldürebilesin aksi halde oyun tam bir eziyet.

Arkadaşların verdiği yanıtlardan kendine cevap bulabildin mi bilmiyorum ama Sekiro'ya alışabilmek için sadece şunu anlaman yeter.
1 - bu oyun souls oyunları gibi dodge roll atarak saldırıları engelleyemiyorsun. Saldırıları en temelde şu şekilde engelleyebilirsin: Zamanı geldiğinde zıplamak, deflect ve mikiri counter.
2 - zamanını tutturduğun her saldırı deflect edilebilir.

Az çok buldum hocam Sekiro en kolayı nasıl yapamıyorum diye kendime kızıyordum biraz da ama en zoruymuş aksine tekrardan deneyeceğim eve gidince bakalım.

Hocam 3 kez bitirmiş biri olarak söylüyorum. Lady Butterfly'dan sonra alıştım ben şahsen. Oynadıkça, her gördüğünüzü kese kese alışıyorsunuz. Bosslarda ise sizin ne kadarda onun hareketleri çözdüğünüze bağlı.
Hocam daha 2. Boostayım sanırım faz olayı da işin içine girince zorluyor ama alışacağım.

Hocam daha 2. Boostayım sanırım faz olayı da işin içine girince zorluyor ama alışacağım.
Hocam bossu domine edin. Oyundaki en büyük mantık bu. Agresif oynayın. Dikkatli olun. Emin olun alışınca samuray gibi hissediyorsunuz. Bu arada birden fazla son var oyunda daha fazla boss kesmeniz için araştırmanızı öneririm.

Hocam bossu domine edin. Oyundaki en büyük mantık bu. Agresif oynayın. Dikkatli olun. Emin olun alışınca samuray gibi hissediyorsunuz. Bu arada birden fazla son var oyunda daha fazla boss kesmeniz için araştırmanızı öneririm.

Tamamdır hocam araştıracağım.

F310 sorunlu diyorlar hocam ama
300 lira fiyat bandında bir kontrolcüden mükemmel olmasını beklemek mantıklı değil zaten her şeye rağmen aynı fiyat bandındaki rakiplerinden daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

300 lira fiyat bandında bir kontrolcüden mükemmel olmasını beklemek mantıklı değil zaten her şeye rağmen aynı fiyat bandındaki rakiplerinden daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Sizde haklısınız sepetime ekledim hocam.

https://store.steampowered.com/app/1343240/Thymesia/

Şu oyunu oynayarak alışabilirsin oynanış olarak bana çok benzer geldi.

İstek listeme ekledim indirimde edineceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı