Selfy sınırsız sosyal medya internet kullanıyor

Baz istasyonlarının yerleri aslında belirli bir süreliğine kiralanıyor. Anlaşmaları bittiği zaman da baz istasyonları farklı bir yere taşınabiliyor. Demek ki siz Prime'lı iken orada bulunan bir baz istasyonu artık orada olmayabilir. Bunu hardware Plus'ın eski bir operatör sohbetleri videosundan duymuştum bende.
Nasıl kiralıyorlar ki? Kalıcı değiller mi? Türk Telekom'a ait sonuçta. Satın almıyorlar mı?

Eki Görüntüle 1780887
Var hocam. Aktifte kullanıyorum. Selfy sitesinde yeni faturasızlar kısmında yer alıyor.
Nedense benim online işlemler mavi görünüyor mor bile değil. Sözde Selfy abonesiyim ama çakma selfy gibi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Nasıl kiralıyorlar ki? Kalıcı değiller mi? Türk Telekom'a ait sonuçta. Satın almıyorlar mı?

Nedense benim Online işlemler mavi görünüyor mor bile değil. Sözde selfy abonesiyim ama çakma selfy gibi hissettiriyor.

1.sorunun cevabı:
Baz istasyonlarının kendisini değil baz istasyonlarının koyulduğu yerleri kiralıyorlar.
Bu yerlere sitenin en üst katı veya tepedeki araziler örnek verilebilir.
2.sorunun cevabı: Zamanında bu sorunun aynısını hattımı taşıdığım ilk ayda bende yaşamıştım. Sonradan arayüz düzeliyor kendi kendine ve selfy arayüzü geliyor.

Uygulamadan Selfy başvurusu yapınca düzeliyor.
Ben yaptım da düzelmedi henüz.

Şu an Selfy üyeliğim tamamlandı ve teması değişti ama halen daha YouTube izlemelerim kotadan yiyor.

Merhaba. 400 MB Kotam kaldı. YouTube'u deneyeceğim diye diye... Daha fazla denememe gerek yok sanırım. Kotadan direkt yiyor.

Uygulamadan Selfy başvurusu yapınca düzeliyor.
Sadece teması değişti ama paket içeriği düzelmedi. YouTube'dan hala kota yiyor.

Son düzenleme:
Ben yaptım da düzelmedi henüz.

Şu an selfy üyeliğim tamamlandı ve teması değişti ama halen daha YouTube izlemelerim kotadan yiyor.

Merhaba. 400 MB kotam kaldı. YouTube'u deneyeceğim diye diye... Daha fazla denememe gerek yok sanırım. Kotadan direkt yiyor.

Sadece teması değişti ama paket içeriği düzelmedi. YouTube'dan hala kota yiyor.

Hala sosyal medya özellikle YouTube yiyor hocam bende de.
Sosyal Medya'nın normal paketten yeme olayına ne Technopat Sosyal'de bu tarifeyi kullanan kullanıcılar ne de donanımhaber forum bölümündeki tarifeyi kullanan kullanıcılar bir çözüm bulamıyor.
Zaten TT müşteri hizmetleri de YouTube'daki reklamdandır diye geçiştiriyor arayan kişileri genellikle.
Bu tarifeyi kullanan kişilerin genel sorunu sınırsız sosyal medya hakkını kullanamaması zaten.

Hala sosyal medya özellikle YouTube yiyor hocam bende de.
Paketten yeme olayına ne Technopat Sosyal'deki tarife kullanıcıları ne donanımhaber forum bölümündeki tarifeyi kullanan kullanıcılar bir çözüm bulamıyor.
Zaten TT müşteri hizmetleri de YouTube'daki reklamdandır diye geçiştiriyor arayan kişileri genellikle.
Bu tarifeyi kullanan kişilerin genel sorunu sınırsız sosyal medya hakkını kullanamaması zaten.
Sitelerinde paket içeriği açıkça şöyle belirtilmiş;
"Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube’da geçerli sınırsız internet"

Kaynak: Selfy'nin Avantajlı Limitsiz Sosyal Kampanyası

Ancak şu an Türk Telekom bizi dolandırmış sayılmaz mı? Çünkü taahhüt ettikleri "sınırsız sosyal medya" içeriğini bize sunmuyorlar.

Sitelerinde paket içeriği açıkça şöyle belirtilmiş;
"Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube'da geçerli sınırsız internet"

Kaynak: Selfy'nin Avantajlı Limitsiz Sosyal Kampanyası

Ancak şu an Türk Telekom bizi dolandırmış sayılmaz mı? Çünkü taahhüt ettikleri "sınırsız sosyal medya" içeriğini bize sunmuyorlar.

Davalık olmak istemem ben şahsen.
Hem hat zaten benim adıma değil babamın adına.😄

Son düzenleme:
Evet aslında bizi dolandırmış sayılır. Fakat yine de davalık olmak istemem ben şahsen.😄
Neden davalık olalım ki?

Bu sorunu bir çok kişi yaşıyor:

Mağdurlar:

Ve daha çok böyle şikayet var... Biz mi davalık olacağız yoksa TT mi olacak? Daha iyi düşünmeliyiz.

Son düzenleme:
Anlayan biri olsa müdahale edilebilir bir şey aslında. Uygulamadan hat reseti denediniz mi?
Valla müşteri hizmetleri yaptı hat reset işlemini. Kısa bir süre boyunca 4.5G sinyali gitti geldi. Ancak düzelmedi. Kadıncağız sistemden bu işi yapmasına rağmen düzelmediyse, hiç düzelmez. Daha gelişmiş bir müdahale lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı