Senheiser IE 600 IE 300 IE 200 IE 80 s nasıl?

Neye gore daha iyi? Otobuste giderken ya da dışarıda yururken tabii ki iem daha iyi olur open back kulakliga kiyasla.

Deneyimleyen arkadaş böyle dedi hocam atayım vieosunu.

Benim paylaştığım link kendi sitesine ait, 2 adet IE300 aldım o siteden ben, referbushed yazan ürünler üretimden hatalı çıkıp tekrar üretime giren ve defalarca kalite kontrolden geçen ürünler oluyor, ayrıca IE serileri Almanya üretimi, güvenip alabilirsiniz.

HD 58X dediğiniz kulaklık open back kulaklık, tabii ki de daha iyi olacak, kulak içi kulaklıkta sahne genişliği fazla olamaz kulak üstüne göre.

Evet doğru 300 de tizler biraz kötü 200 de düzelttiler bunu.

Karpuz ile kiraz karşılaştırması gibi bir şey aslında :)

Kuzenim kenddi sitesi değil diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1681934306907.png

Deneyimleyen arkadaş böyle dedi hocam atayım vieosunu.

Kuzenim kenddi sitesi değil diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam biz o zaman çakma kulaklık almışız🤣fatura vs istiyorsanız göndereyim mi? Direkt Sennheiser deposundan geliyor ürünler, kuzeniniz hiç alışveriş yaptımı bu siteden? Burada konu açmışsınız, deneyimli kişiler size bilgi aktarmaya çalışıyor, siz gelip bize “kuzenim değil diyor” söylüyorsunuz, o zaman kuzeninizden yardım alın hocam burada niye konu açıyorsunuz onu anlayamadım?
Sitenin alt tarafıan girip linklere tıkladınız mı?
Adamlar outlet sitesi normal siteden ayırmış, normal siteden outlet tıklarsan bazı ülkelerde geçerli bu siteye yönlendiyor.

Tamam hocam biz o zaman çakma kulaklık almışız🤣fatura vs istiyorsanız göndereyim mi? Direkt Sennheiser deposundan geliyor ürünler, kuzeniniz hiç alışveriş yaptımı bu siteden? Burada konu açmışsınız, deneyimli kişiler size bilgi aktarmaya çalışıyor, siz gelip bize “kuzenim değil diyor” söylüyorsunuz, o zaman kuzeninizden yardım alın hocam burada niye konu açıyorsunuz onu anlayamadım?
Adamlar outlet sitesi normal siteden ayırmış, normal siteden outlet tıklarsan bazı ülkelerde geçerli bu siteye yönlendiyor.

Yine aynı kendi sitesi içerisinden bazı ülkelerde farklı outlet sayfası var o da bu linkte mevcut.
Özellikle Almanya için 2 tane outlet sitesi mevcut, ben beyaz arka plan olanı kullanıyorum, global site ile outlet sitesindeki ürünlerde aynıdır, kolaylık olsun diye sadece outlet e ayrı siteleride var, olay bundan ibaret, kuzeniniz araştırmışmı hiç bunları?

Dosya Ekleri

• 26A4B51A-F125-4A4A-BD0F-F365D3DDA973.png
    26A4B51A-F125-4A4A-BD0F-F365D3DDA973.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Orijinal sitesi diyelim geleceği belli değil hocam ben burada cakma malzeme satıyolarda demedim sadece güvenemedim diyorum.

Geleceği belli değildende kastımda siteye satışı ne zaman gelecek belli değil yani.

Orijinal sitesi diyelim geleceği belli değil hocam ben burada cakma malzeme satıyolarda demedim sadece güvenemedim diyorum.

Geleceği belli değildende kastımda siteye satışı ne zaman gelecek belli değil yani.

E tamam o zaman niye, kesin bir dille “değil” dediniz?
Güvenilmez şöyle olurdu oradan alışveriş yapmayan kimse olsa haklısınız, ben size belirttim 2 defa alışveriş yaptım diye, ürünlerde Almanya içinde 2 gün içinde teslim ediliyor, klarna ödeme seçeneği ile ücreti 1 ay içerisinde istediğin zaman ödüyorsun ve 1 ay koşulsuz iadesi mevcut, Almanya'dan bahsediyoruz Türkiye'deki gibi çakma sitelerin kol gezdiği ülke değil.
İkinci attığım outlet sitesinde IE200 mevcut outlet kısmında bakabilirsiniz.

Yine aynı kendi sitesi içerisinden bazı ülkelerde farklı outlet sayfası var o da bu linkte mevcut.
Özellikle Almanya için 2 tane outlet sitesi mevcut, ben beyaz arka plan olanı kullanıyorum, global site ile outlet sitesindeki ürünlerde aynıdır, kolaylık olsun diye sadece outlet e ayrı siteleride var, olay bundan ibaret, kuzeniniz araştırmışmı hiç bunları?

1. ben size bilgisiz demedim yanlıi anlamışsınız ben burada evet yardım almak için konu açıyorum ama öteki taraf oradan almak istemiyor güvenmiyor yapacağım bir şey yok ayrıyeten cakma site deyince kulaklık konusunda bilgili gibi bir tabirde kullanmadım nedden yanlış anladınız böyle tepki verdiniz anlamadım :)

Cakma site denilenin gecen sene Sennheiser'i satin alan firma olmasi ironik.

He orasını ben bilmiyordum işte :D

Arkadaşın paylaştığı siyah arka planı olan site normal site zaten hocam, ikisi de Sennheiser ama arkadaşın kuzeni Almanya'da dolandırılmış galiba o yüzden güvenmiyor😅

Şeyde olabilir bağlantıda Senheiser yazıyor onn detayına baktığı zaman başka isim cıkınca güvenmemişte olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı