Neye gore daha iyi? Otobuste giderken ya da dışarıda yururken tabii ki iem daha iyi olur open back kulakliga kiyasla.
Benim paylaştığım link kendi sitesine ait, 2 adet IE300 aldım o siteden ben, referbushed yazan ürünler üretimden hatalı çıkıp tekrar üretime giren ve defalarca kalite kontrolden geçen ürünler oluyor, ayrıca IE serileri Almanya üretimi, güvenip alabilirsiniz.
SENNHEISER || Outlet
Sennheiser refurbished products are returned products with only minor cosmetic imperfections. The products have undergone rigorous testing that ensures our high standards of function and quality are adhered to. Our refurbished products are offered at a reduced price with a 30-day return policy...eu.sennheiser-hearing.com
HD 58X dediğiniz kulaklık open back kulaklık, tabii ki de daha iyi olacak, kulak içi kulaklıkta sahne genişliği fazla olamaz kulak üstüne göre.
Evet doğru 300 de tizler biraz kötü 200 de düzelttiler bunu.
Karpuz ile kiraz karşılaştırması gibi bir şey aslında
Deneyimleyen arkadaş böyle dedi hocam atayım vieosunu.
Kuzenim kenddi sitesi değil diyor.
Tamam hocam biz o zaman çakma kulaklık almışızfatura vs istiyorsanız göndereyim mi? Direkt Sennheiser deposundan geliyor ürünler, kuzeniniz hiç alışveriş yaptımı bu siteden? Burada konu açmışsınız, deneyimli kişiler size bilgi aktarmaya çalışıyor, siz gelip bize “kuzenim değil diyor” söylüyorsunuz, o zaman kuzeninizden yardım alın hocam burada niye konu açıyorsunuz onu anlayamadım?
Sitenin alt tarafıan girip linklere tıkladınız mı?
Adamlar outlet sitesi normal siteden ayırmış, normal siteden outlet tıklarsan bazı ülkelerde geçerli bu siteye yönlendiyor.
Orijinal sitesi diyelim geleceği belli değil hocam ben burada cakma malzeme satıyolarda demedim sadece güvenemedim diyorum.
Geleceği belli değildende kastımda siteye satışı ne zaman gelecek belli değil yani.
Tamam hocam biz o zaman çakma kulaklık almışızfatura vs istiyorsanız göndereyim mi? Direkt Sennheiser deposundan geliyor ürünler, kuzeniniz hiç alışveriş yaptımı bu siteden? Burada konu açmışsınız, deneyimli kişiler size bilgi aktarmaya çalışıyor, siz gelip bize “kuzenim değil diyor” söylüyorsunuz, o zaman kuzeninizden yardım alın hocam burada niye konu açıyorsunuz onu anlayamadım?
Sitenin alt tarafıan girip linklere tıkladınız mı?
Adamlar outlet sitesi normal siteden ayırmış, normal siteden outlet tıklarsan bazı ülkelerde geçerli bu siteye yönlendiyor.
Yine aynı kendi sitesi içerisinden bazı ülkelerde farklı outlet sayfası var o da bu linkte mevcut.
Özellikle Almanya için 2 tane outlet sitesi mevcut, ben beyaz arka plan olanı kullanıyorum, global site ile outlet sitesindeki ürünlerde aynıdır, kolaylık olsun diye sadece outlet e ayrı siteleride var, olay bundan ibaret, kuzeniniz araştırmışmı hiç bunları?
Outlet | Sennheiser Germany
Discover outlet products at reduced prices - tested, checked, and thoroughly inspected to meet the same high-quality standards as our new products.www.sennheiser-hearing.com
Cakma site denilenin gecen sene Sennheiser'i satin alan firma olmasi ironik.
Cakma site denilenin gecen sene Sennheiser'i satin alan firma olmasi ironik.
Arkadaşın paylaştığı siyah arka planı olan site normal site zaten hocam, ikisi de Sennheiser ama arkadaşın kuzeni Almanya'da dolandırılmış galiba o yüzden güvenmiyor
He orasını ben bilmiyordum işte
Şwyde olabilir bağlantıda Senheiser yazıyor onn detayına baktığı zaman başka isim cıkınca güvenmemişte olabilir.
İkisi de aynı bağlantıda, çakma diye tabir ettiğiniz site EU ile başlıyor Avrupa ülkelerine özel olduğu için.