Seni reddeden birine nasıl davranılmalı?

SerhatSen123

Centipat
Bir kişiye açıldınız. O kişi, sizi açıkça ya da üstü kapalı bir şekilde reddetti. (arkadaş olarak görüyorum vb.) Reddedildikten sonra nasıl davranırsınız? İntikam almaya çalışır mısınız? Umursamamak en büyük intikam diyorlar ama sen umursamadıkça karşı taraf oh be kurtuldum artık gibi düşüncelere giriyor. Sen üstüne gittikçe daha da soğuyor senden. O seni kaybetti gibi düşüncelerde yanlış. Sadece üzülen sen oluyorsun. O seni kaybetmedi senden kurtuldu. Gidip sen niye beni istemedin sen çok mu güzel zannediyorsun kendini gibi sözler söylesem bu sefer ben istemeden önce böyle söylemiyordun istemeyince mi kötü olduk diye söyleyecek. İki tarafta uçurum gibi.
Bir ilişkide stratejiye ihtiyacınız varsa o ilişkiden uzak durmamız gerekiyor hayır falan gelmez. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben genellikle umursamıyorum. Sonuçta beni sevmek ya da istemek zorunda değil, hayatında başarılar diler. Yoluma bakarım ve sevdiğiniz kişiyle de arkadaş olamıyorsunuz. Arkadaş olsanız bile o arkadaşlık maalesef kalıcı sürmüyor.

Ben genellikle umursamıyorum. Sonuçta beni sevmek ya da istemek zorunda değil, hayatında başarılar diler. Yoluma bakarım ve sevdiğiniz kişiyle de arkadaş olamıyorsunuz. Arkadaş olsanız bile o arkadaşlık maalesef kalıcı sürmüyor.
Reddeden tarafın arkadaş kalmak istemesi kendi egosunu yükseltmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Beni seviyor ben cepte tutayım bunu tarzında.

@SerhatSen123 yani. Eğer başkaları bana yüz vermezse zaten bu beni seviyor tarzında. Kısacası yedek.

Her şey normal gibi davran. Ne gereğinden fazla ne de gereğinden az ilgilen onunla. Yani bir şey sorman gerekiyorsa sor (mesela silgiye ihtiyacın olduğunda hemen yanındaki kişiden silgi istersin, yanında o varsa ona sor) ama durduk yere sohbet etmeye çalışma. Sınıftaki diğer kişilerden bir farkı olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı