Elektronik Sennheiser Game Zero - 2703 TL

• Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 7.896
Ses dünyasında bir Mercedes, BMW diyebilirim Sennheiser hakkında. Göz kapalı alınır. Yani afedersiniz, kavanoza sürücü taksalar alırdım ben.
Markayı biliyorum, benim dediğim bu tasarımın çirkinliğini örtecek bir ürünse kesinlikle alınır. Ne de olsa düşük fiyatta bir ürün hangi markaya ait olursa olsun mükemmel olamaz. Elbette kalite konusunda bir kuşkum yok, Sennheiser gerçekten iyi.

Markayı biliyorum, benim dediğim bu tasarımın çirkinliğini örtecek bir ürünse kesinlikle alınır. Ne de olsa düşük fiyatta bir ürün hangi markaya ait olursa olsun mükemmel olamaz. Elbette kalite konusunda bir kuşkum yok, Sennheiser gerçekten iyi.
Orası biraz beklentinizin yüksekliğine ve aleti ne kadar çirkin gördüğünüze bağlı. Bence "meh" görünüyor.

Neden Sennheiser tarihcesi atiliyor ki konuya, enteresan. Sennheiser'in buyuk bir marka olmasi, onun kotu urun uretemeyecegi anlamina mi geliyor? Pahali markalarin ucuz urunlerinden her zaman uzak durun. Cunku pahali markalar ucuz urun yapmayi beceremezler. Sennheiser markasinda bunun pek cok ornegi mevcut.

Konuya atilan urunu arastirmadim ancak urunun performansini bilmeden sadece markasina bakarak "havada kaparim" gibi soylemleri yersiz ve anlamsiz buluyorum.

Orası biraz beklentinizin yüksekliğine ve aleti ne kadar çirkin gördüğünüze bağlı. Bence "meh" görünüyor.
Fotoğrafta çok çirkin duruyor açıkçası. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum ama artık milyonları aşmış birisi olduğu için isim vereceğim. Sparkles'ı izliyordum ve şans eseri onun da bu kulaklığı kullandığını gördüm. Açıkçası duruşu güzelmiş, görseldeki kadar berbat değilmiş. Almak isteyenler kesinlikle alabilir bence.

Çok fazla kulaklık denedim ama Sennheiser gsp 300 giriş model de olsa inanılmaz tatlı bir sesi vardı tabii 1 saat deneyip iade ettiğimden tadı damağımda kalan bir marka kulak üstü kulaklık takmaktan rahatsız olmasam tek geçerim bu markayı ama bu modelin bu para ettiğini düşünmüyorum.

3 sene en ufak sorunsuz deneyimlemiş biri olarak, ses kartsız ses seviyesi biraz düşük ama "ses kalitesi dendiğinde" kullandığım, deneyimlediğim hiçbir üst düzey kulaklıkta buna yaklaşanı bulamadım. Ben GSX 1200 Pro ses kartı ile de kullandım ve seviyesi baya artmıştı. Ama bu kulaklıktaki temiz sesi duyunca gerçekten seviyeyi çok umursamıyorsunuz.

3 sene en ufak sorunsuz deneyimlemiş biri olarak, ses kartsız ses seviyesi biraz düşük ama "ses kalitesi dendiğinde" kullandığım, deneyimlediğim hiçbir üst düzey kulaklıkta buna yaklaşanı bulamadım. Ben GSX 1200 Pro ses kartı ile de kullandım ve seviyesi baya artmıştı. Ama bu kulaklıktaki temiz sesi duyunca gerçekten seviyeyi çok umursamıyorsunuz.
Ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam. GSX 1200 tatlı DAC/AMP.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı