2015 yılında olsaydık dediğiniz doğruydu. Günümüzde o fiyatlarda BlackShark v2 X falan mevcut. Ki kıyaslamak bile ayıp olur.Alınmaz bu kulaklık fiyatı çok çok yüksek ürünün hakkı 900 1000 arası bir şey alırsanız eğer çok fazla bir şey beklemeyin.
2015 yılında olsaydık dediğiniz doğruydu. Günümüzde o fiyatlarda BlackShark v2 X falan mevcut. Ki kıyaslamak bile ayıp olur.Alınmaz bu kulaklık fiyatı çok çok yüksek ürünün hakkı 900 1000 arası bir şey alırsanız eğer çok fazla bir şey beklemeyin.
Fiyatı yüksek olabilir ama 900 1000tl sadece 53dolar hocam gidin 1000tlye bir kulaklık alın bir de bunu aradaki farkı görün.Alınmaz bu kulaklık fiyatı çok çok yüksek ürünün hakkı 900 1000 arası bir şey alırsanız eğer çok fazla bir şey beklemeyin.
Markayı biliyorum, benim dediğim bu tasarımın çirkinliğini örtecek bir ürünse kesinlikle alınır. Ne de olsa düşük fiyatta bir ürün hangi markaya ait olursa olsun mükemmel olamaz. Elbette kalite konusunda bir kuşkum yok, Sennheiser gerçekten iyi.Ses dünyasında bir Mercedes, BMW diyebilirim Sennheiser hakkında. Göz kapalı alınır. Yani afedersiniz, kavanoza sürücü taksalar alırdım ben.
Orası biraz beklentinizin yüksekliğine ve aleti ne kadar çirkin gördüğünüze bağlı. Bence "meh" görünüyor.Markayı biliyorum, benim dediğim bu tasarımın çirkinliğini örtecek bir ürünse kesinlikle alınır. Ne de olsa düşük fiyatta bir ürün hangi markaya ait olursa olsun mükemmel olamaz. Elbette kalite konusunda bir kuşkum yok, Sennheiser gerçekten iyi.
Fotoğrafta çok çirkin duruyor açıkçası. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum ama artık milyonları aşmış birisi olduğu için isim vereceğim. Sparkles'ı izliyordum ve şans eseri onun da bu kulaklığı kullandığını gördüm. Açıkçası duruşu güzelmiş, görseldeki kadar berbat değilmiş. Almak isteyenler kesinlikle alabilir bence.Orası biraz beklentinizin yüksekliğine ve aleti ne kadar çirkin gördüğünüze bağlı. Bence "meh" görünüyor.
Ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam. GSX 1200 tatlı DAC/AMP.3 sene en ufak sorunsuz deneyimlemiş biri olarak, ses kartsız ses seviyesi biraz düşük ama "ses kalitesi dendiğinde" kullandığım, deneyimlediğim hiçbir üst düzey kulaklıkta buna yaklaşanı bulamadım. Ben GSX 1200 Pro ses kartı ile de kullandım ve seviyesi baya artmıştı. Ama bu kulaklıktaki temiz sesi duyunca gerçekten seviyeyi çok umursamıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.