Elektronik Sennheiser Game Zero - 2703 TL

• Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 7.903
HD58X. Drop markasının yaptığı çekilişte kazanmıştım ama geri dönmediğim için kaybettim.
Blackshark V2 Pro.
Herhangi bir SteelSeries modeli. Markadan nefret ediyorum ama en az bir ürününü kullanmak lazım yine de.
Razer Kraken V3 Pro.

Daha çok var ama aklıma gelmedi.
Mesela 1MORE Gaming olabilir. Çok dikkatimi çeken modelleri var.

Benim en çok denemek istediğim AKG K702.

Yetişebilirsem ben de ayın üçü gibi sipariş vereceğim. Alabilirsem ben de deneyimlerimi not düşerim.

Hocam fiyat bedava 1400 liraya. Ancak ses yonganız iyi değilse ROG Delta'nın önüne geçemeyebilirsiniz. Güzel ses yongası var Delta'larda. Delta'dan vazgeçecekseniz eğer Astro A40+MixAmp 2019 tavsiye ederim. Yükseltmenize değer. Hem en üst kalite oyuncu kulaklığı hem de genel anlamda yüksek kaliteli bir kulaklığınız ve iş görür bir DAC-AMP biriminiz olur. Astro bayağı pahalı farkındayım ama Delta cidden iyi kulaklık.
Anakartta SupremeFX ses yongam var. Bu kulaklık kullanılır mı? İyi performans alınır mı?

Ses kalitesi konusunda pek fikrim yok. İleride ekonomik özgürlüğüm olursa deneyimlemek istediğim bir sürü kulaklık var.
Benim de. Özellikle Nova pro + amp ve titreşim motorlu kraken v3 pro yu denemek istiyorum. Kablosuz modeller ne kadar kablolu modellere kıyasla kötü olsa da artık kablo can sıkıcı bir hal alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı