Sennheiser gsp 300 vs HyperX Cloud Alpha

Dariahlazatova

Hectopat
Arkadaşlar genellikle FPS oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlara da önem veriyorum. Bass'ı güzelce vermesini ve müzik performansının iyi olmasını istiyorum. Ayrıca mikrofunun da kaliteli olmasını istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Dip ses sorununu hocam.
Youtube'de incelemerine bakmıştım öyle söylüyorlar ve mic kalitesi başarılı olsa da arkadaki sesleri alıyor. Gördüğüm testlerde öyle en azından. Az çok biliyorsunuz ne istediğimi aslında tasarımı güzel olsun performansı iyi olsun yeter ama Sennheiser'in tasarımı çok kötü gerçekten.

Hocam tasarımını beğenmediyseniz bu kulaklıklara bakın, önceki konudan beri söylüyorum Arctis Pro tam size göre bir kulaklık.

Hocam tasarımını beğenmediyseniz bu kulaklıklara bakın, önceki konudan beri söylüyorum Arctis Pro tam size göre bir kulaklık.

Hocam inanabiliyor musunuz dün Medimarkt'da 1840 lira olan kulaklık şu an orada 2300 lira gerçekten şaka gibi ya. Onunla ilgili de bir şeyler okumuştum kafa yapısı çok küçük diyorlar ve mikrofonda hafif patlama sorunu varmış galiba. Şöyle bırakıyorum o yorum yapan arkadaşı "Arctis Pro ürün yorumum ise şunlar; kulaklık inanılmaz küçük ve sıkı. Kafa bandajini son ayara getirmeme rağmen kulak memelerim dışarda kalıyor. 13 15 yaş ergen arkadaşlar için yapılmış gibi. Özellıkle küçük kafalı arkadaşta denedim son ayarda tam oluyor. Neden böyle anlamadım. Kulaklığı denedikten sonra zaten baş ağrısından falan uyuyamadım öyle zulüm geldi kullanmak. Bir şekilde denemeden almayın derim" aynı şekilde yapıştırdığım için yazım yanlışları var.

Cloud 2 hakkında da kötü yorum okumuştum dip sesten cızırtı sorununa kadar. Ve anakartım MAG B550 Tomahawk olduğu için harici bir ses kartına ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum o yüzden sanırım en mantıklısı Cloud Alpha almak olacak benim için. Çünkü fiyattan da biraz tasarruf etmek istiyorum açıkcası. Eğer bu ürünü başına bir şey gelirse yani Arctis Pro'nun yerine koymam çok zor olur ve üzüntüsü bir hayli fazla olur. Vel-hasıl kelam sanırım Cloud Alpha tercih edeceğim ama hala çok kararsızım :(

Hocam kulağa oturmama dışında her üründe dip ses vb. sorunu olabilir. Bir kötü yorum görünce üründen vazgeçmeye gerek yok, işin içine 14 gün iade hakkı girebiliyor. Cloud Alpha daha iyi bir tercih olur sizin için evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı