Sennheiser GSP 600 vs Arctis Pro + GameDAC vs Sennheiser Game Zero

Kardeşim geldi kulaklık bilmiyorum anakarttanmıdır yoksa kulaklığın sesi mi bu kadar hyperx clouddan bir farkını göremedim nedense anlamadım ses az ve uzaktan geliyor acaba sorunlu mu Onuda anlamadım gsx 1000 almadan bu kulaklık alınmaz galiba hayal kırıklığı yaşadım keşke arctis alsaydım
Son durum nasıl? Kulaklıktan Memnun musunuz?

Son durum nasıl? Kulaklıktan Memnun musunuz?

İşte sesleri yanayarlayamadım ya da gerçekten böyle pubgde falan kısık geliyor uzaktan gibi geliyor hafif kafayı sıkıyor kulaklık mikrofon efsane malzemeler kaliteli son derecede , alırken widows seslerini kısıp 50-60 derecesinde oynarım diye düşünüyordum aldım son seste ses alamıyorum ben anlamadım bu işi ya ben yanlış şeyler yapıyorum bilemedim

Ses kartı sesin şiddetinde çok etken oluyor ama normal de de yeterli seviyede olması lazım diye düşünüyorum. Nereden aldın bilmiyorum ama bir kaç gün dene araştır istersen sonra iade hakkını kullanırsın. Bende Gsp600 ve Gsx1000 alıp 3200 vereceğime Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum direk. Hem kullananlar genelde memnun hemde kablosuz olması cezbediyor. Umarım bende hayal kırıklığına uğramam.

Wireless alma ama ikisinide denedim rahatlık açısından gsp 600 biraz sıkıyor ama kafayı iyi ayarlarsan çok rahat ve kaliteli malzeme belki Ben yanlış ayar yapıyorumdur bilemedim

İade imkanı varsa iade edip Asus Rog Delta ürününe bakabilirsin.

Cloud 2 kullanıyordum tek sorun az ses gelmesi gelen ses gayet rahat hissettiriyor bu kadar az ses gelmesine rağmen adamları elimle koymuş gibi bulabiliyorum oyunlarda tek problem ses az geliyor hyperx cloud 2 den kat kat iyi önceki kulaklığım oydu

Jacklı olduğundan diye düşünüyorum stereo ve ses kartlı karşılaştırmalarında genelde ses kartlı olanlar daha çok ses veriyordu. Ancak kimine göre ses kartı gereksiz kalıyor. Sesi sonuna kadar kullandığınız halde bile ses az mı geliyordu?
Gürültü dengeleme açık mı?

Bütün ayarlarla oynadım ama en son seste bile çok ses alamıyorum anakartım baya iyi maximus x hero o dediğiniz gürültü dengeleme nerden açılıyor fazla bilmiyorum ayarları

Burada.

Dosya Ekleri

• upload_2015-7-24_13-26-24.png
    upload_2015-7-24_13-26-24.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 146
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı