Sennheiser PC38X vs Game One/Zero

Bütçe
4600
En son Sennheiser HD600 kullanıyorum, bakalım nasıl sonuç alacağız.

Oyun kısmını bilemem de vokallerinden ötürü ondan vazgeçemiyormuş insanlar.

Hifi ses isteyen çok azınlıktayız maalesef 😅

HD 681 ile suya ayağımı daldırmıştım. HE400se ve birkaç IEM gövdemi de suya soktum. Edition XS'e geçince ruhumu teslim etmeyi düşünüyorum.:D

Yaptığım araştırmalar neticesinde (yurtdışı audiofill tayfa) 2 tane kulaklık var oyunlar için öne çıkan (özellikle rekabetçi oyunlar)

1-) Para bol ve sıkıntı yoksa Sennheiser HD800S

2-) Para limitli ise Sennheiser PC38X
Ben pc38x kullanıyorum, şuan çok pahalı yeni gümrük vergi kanunu yüzünden, gerçekten inanılmaz fiyatlara fırlıyor ben olsam Tygr300 alırdım. Drop.com'un uluslararası garantisi var mı tam bilmiyorum fakat var diye hatırlıyorum yani yurtdışı garantisi biraz sancılı oyuzden yurt içi tygr300 daha mantıklı.

Ben pc38x kullanıyorum, şuan çok pahalı yeni gümrük vergi kanunu yüzünden, gerçekten inanılmaz fiyatlara fırlıyor ben olsam Tygr300 alırdım. Drop.com'un uluslararası garantisi var mı tam bilmiyorum fakat var diye hatırlıyorum yani yurtdışı garantisi biraz sancılı oyuzden yurt içi tygr300 daha mantıklı.
Evet maalesef öyle. Gümrük şu bu derken 20k oluyormuş fiyatlar. Geçen sene amazondan 1400liraya Sennheiser Gsp500 aldık.

Bir kez kullansanız arkanıza bakmazsınız. HiFiMAN HE400se güçlü bir çıkışınız varsa öneririm. Çok çok memnunum.
Kardeşim selam seni daha önce rahatsız ettik tekrar edeceğiz 😄 he400se alsam bu fps oyunların da ses kasma için faydasi olur mu cloud 2 de daha fazla keyifli olur mu yani anakartım da Asus z690 plus ddr5 daha önce de söylemiştim tek derdimiz oyunlarda ses kasma açıkçası 700 Pro x kapali kutu duruyor vicdanen rahat değilim açmaya 10 bin civarı bir de mikrofon felan oluyor 15 bin sadece ses kasmak için de fazla gibi sanki senin yorumunu gördüm kendin de kullanıyorsun heralde fikrini merak ettim olaya sadece oyun bazlı bak 😄

Oyunlarda ses kasma performansınızın %90'ı oyunun ses motorundan gelir. Bir oyunda Cloud II ile ses kasabiliyorsanız daha iyi bir kulaklık sadece biraz daha iyi kastırır. Ne olduğunu kestiremediğiniz bir oyunda ses motoru kötüdür ve kulaklık biraz yardım edebilir ama durumu çözemez.

DT 700 Pro X sesi düzgün bir oyunda rahatlıkla sizi tatmin edecektir. İade verecekseniz de Cloud II bence iş görür. Bir şey satın almak istiyorsanız da Game Zero arayın. Ben oyunlarda onu kullanıyorum. Bulamazsanız da Cloud III Wireless iyi olacaktır.

HE400se sizi uğraştırır. Anakart yetmez beslemeye. Ses kartı al, amplifikatör al, sesi tamamen dışarı hoparlör gibi versin çevredekiler duyacak vs. dertleri çok. Harika kulaklık, iyi ki almışım ama siz takıp oyun oynayacağım diyen adamsınız. Sizi uğraştırır. Boş külfet olur.

Son düzenleme:
Oyunlarda ses kasma performansınızın %90'ı oyunun ses motorundan gelir. Bir oyunda Cloud II ile ses kasabiliyorsanız daha iyi bir kulaklık sadece biraz daha iyi kastırır. Ne olduğunu kestiremediğiniz bir oyunda ses motoru kötüdür ve kulaklık biraz yardım edebilir ama durumu çözemez.

DT 700 Pro X sesi düzgün bir oyunda rahatlıkla sizi tatmin edecektir.

HE400se beslemesi sıkıntı bir kulaklık. Anakart tek başına asla yetmez. Bir amplifikatöre veya ses kartına ihtiyaç duyar. (Hayır Cloud II'ninki kesinlikle besleyemez.)

Oyun oynatıyor mu, oynatıyor. Konumlaması gayet güzel. Ben oyunlarda Game Zero kullanıyorum. Çünkü mikrofonu var (ve bayağı kaliteli) ve HE400se gibi sesi olduğu gibi dışarı verip evdekileri rahatsız etmiyor. İlla almak istiyorum derseniz HE400se'yi beslememiz gerekecek fakat her şeyiyle dört dörtlük bir kulaklık.

Game Zero alırsanız da oyunda muazzam ses kastırır. Tertemiz bir mikrofonu olur. Biraz ekolayzerle müzikte ve genel kullanımda da güzel hale getirilebilir. Kutudan çıktığı haliyle ses kastırmak dışında kullanım senaryosu yok.

Sadece bunun içinse Cloud III Wireless bile harika bir seçenek olur. Ki o da illa bir şey satın alacağım diyorsanız. Cloud II'nin iş görmemesi için bir sebep göremiyorum. Pubg oynamıyorum, ses olayı nasıl oyunun bir şey diyemiyorum.
Aslında bakma memnunuz da işte kaşınıyoruz heralde 😄 bu kulaklıkları duyunca merak edip denemek istedim mesela bu game zero alsam pubg de cloud 2 den ne farkı olur mesela veya sence fark olur mu ne düşünüyorsun

Aslında bakma memnunuz da işte kaşınıyoruz heralde 😄 bu kulaklıkları duyunca merak edip denemek istedim mesela bu game zero alsam pubg de cloud 2 den ne farkı olur mesela veya sence fark olur mu ne düşünüyorsun

Valla şunu söyliyim, pubg oynamadığımdan ona yorum yapamam. Fakat çok kulaklık denedim, ses kasmada Game Zero gibisi kesinlikle yok. HE400se bile az da olsa gerisinde kalıyor.

Ama kaşınmak istiyorsan DT 700 Pro'yu kullan bence. Filmde, müzikte tadından yenmez. Oyunda da en kötü ihtimalle Cloud II kadar ses kastırır, altına inmez.

Valla şunu söyliyim, pubg oynamadığımdan ona yorum yapamam. Fakat çok kulaklık denedim, ses kasmada Game Zero gibisi kesinlikle yok. HE400se bile az da olsa gerisinde kalıyor.

Ama kaşınmak istiyorsan DT 700 Pro'yu kullan bence. Filmde, müzikte tadından yenmez. Oyunda da en kötü ihtimalle Cloud II kadar ses kastırır, altına inmez.
Kanka 10 bin verdim bi de mikrofon alirsam 15 bin yapar 10 bin bi kulaklığa verirsem bence ne olursa olsun herkes için söylüyorum yani başka arkadaşlarımız bile alsa pc E taktığın da uçması lazım o kulaklığın 😄😄

Kanka 10 bin verdim bi de mikrofon alirsam 15 bin yapar 10 bin bi kulaklığa verirsem bence ne olursa olsun herkes için söylüyorum yani başka arkadaşlarımız bile alsa pc E taktığın da uçması lazım o kulaklığın 😄😄

Yani ben diyorum zaten, al kullan diye. Cloud II'den memnunsan bunu beğenirsin yani. Kalite net artar. Ki bence ses kasma da daha iyi hale gelir de ben en kötü ihtimalle denk olurlar diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı