Oyunlarda ses kasma performansınızın %90'ı oyunun ses motorundan gelir. Bir oyunda Cloud II ile ses kasabiliyorsanız daha iyi bir kulaklık sadece biraz daha iyi kastırır. Ne olduğunu kestiremediğiniz bir oyunda ses motoru kötüdür ve kulaklık biraz yardım edebilir ama durumu çözemez.
DT 700 Pro X sesi düzgün bir oyunda rahatlıkla sizi tatmin edecektir.
HE400se beslemesi sıkıntı bir kulaklık. Anakart tek başına asla yetmez. Bir amplifikatöre veya ses kartına ihtiyaç duyar. (Hayır Cloud II'ninki kesinlikle besleyemez.)
Oyun oynatıyor mu, oynatıyor. Konumlaması gayet güzel. Ben oyunlarda Game Zero kullanıyorum. Çünkü mikrofonu var (ve bayağı kaliteli) ve HE400se gibi sesi olduğu gibi dışarı verip evdekileri rahatsız etmiyor. İlla almak istiyorum derseniz HE400se'yi beslememiz gerekecek fakat her şeyiyle dört dörtlük bir kulaklık.
Game Zero alırsanız da oyunda muazzam ses kastırır. Tertemiz bir mikrofonu olur. Biraz ekolayzerle müzikte ve genel kullanımda da güzel hale getirilebilir. Kutudan çıktığı haliyle ses kastırmak dışında kullanım senaryosu yok.
Sadece bunun içinse Cloud III Wireless bile harika bir seçenek olur. Ki o da illa bir şey satın alacağım diyorsanız. Cloud II'nin iş görmemesi için bir sebep göremiyorum. Pubg oynamıyorum, ses olayı nasıl oyunun bir şey diyemiyorum.