SEO kursu önerisi

Szilard

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikler selam dostlar, SEO alanında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Kendi çapımda bazı kaynaklardan öğrenmeye çalışsam da bana ciddi yararı olacak bir kurs henüz bulabilmiş değilim.
Öğrenmeyi de fazlasıyla istediğimden dolayı sizlere sormak istedim. Bu konu hakkında bilgisi önerisi olan varsa yardımlarınızı rica edeceğim.

Dostum ben kobo e-kitap uygulaması üzerinden sorularla SEO kitabını aldım. Yeni aldım o yüzden içeriğine pek hakim değilim. Kitabın fiyatı 16 TL

Kaan Gültekin'in Uzmanından SEO kitabını öneriyorum 3 sene önce okumuştum içerisindeki bilgiler hala aklımda.

Ayrıca Wordpress için SEO mu öğrenmeye çalışıyorsunuz yoksa genel olarak mı?

Kaan Gültekin'in Uzmanından SEO kitabını öneriyorum 3 sene önce okumuştum içerisindeki bilgiler hala aklımda.

Ayrıca Wordpress için SEO mu öğrenmeye çalışıyorsunuz yoksa genel olarak mı?
genel olarak

Dostum ben kobo e-kitap uygulaması üzerinden sorularla SEO kitabını aldım. Yeni aldım o yüzden içeriğine pek hakim değilim. Kitabın fiyatı 16 TL
tavsiyen için sağol dostum inceleyip alırım büyük ihtimalle

Eskiden SEO alanında bilgi kaynağına ulaşmak zor iken günümüzde rahatlıkla ulaşılabiliyor. Tavsiyem, kendinize bir internet sitesi açıp üzerinde deneme-yanılma yöntemi ile öğrenmenizdir. Pratikte öğrenmek her zaman daha iyidir. Ayrıca seo bloglarına göz atabilirsiniz.

Dijital öğrenim için "Dijital Stratejiler" nelerdir? Bu sorunun üzerine giderek daha olayın felsefesine inen bir öğrenim tekniği ile öğrenme yöntemini tavsiye ediyorum.

SEO alanında da ciddi bir başarı sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı