sepetliyor.com güvenilir mi?

Bugun mü satın aldınız? Ürün kargoya verildimi peki ?
Hayır 2 gün önce satın aldım öğrenci belgesini yükledim 1 gün onun onaylanmasını bekledim bugünde hazırlanıyor olarak görülüyor bugün yarın kargolanır diye düşünüyorum ve benim buna güvenmem de zor oldu ama etbise kayıtlı ve kontrol ettiğinde de her türlü iletişim bilgilerine ulaşabiliyorsun instagramdaki yorumlara baktım yazanların hepsi gerçek hesap bir iki tane fake hesap kullanmışlar oda olabilir diye düşündüm.
Hocam bakayım dedim site ana sayfasında %50 indirimli yazıyor reklam olarak. Tıkladım öyle bir şey yok diyor. iPhone 11 diye arattım. Yine çıkmadı.Eki Görüntüle 1351457Eki Görüntüle 1351454

Kanka sayfaya gir orada üst tarafta ürünü gösteriyor oradan girebilirsin.

Bende dün satın aldım belge onaylanıyor sürecinden sonra şu an hazırlanıyor sürecinde halen tereddütteyim acaba arayıp iptal etsem siparişi parayı geri verirler mi yoksa beklesem gerçekten gelecek mi?

Merhabalar,
Dün Instagram’da hikaye bölümünde bir reklam gördüm. iPhone 11 %50 indirimli olarak öğrenci ve öğretmenlere diye. Bir bakayım dedim. Yeni kurulmuş bir site ve ETBİS’e kayıtlı. Sizce güvenip alım yapmalı mıyım?

Bahsi geçen site: sepetliyor.com

Eki Görüntüle 1351441
Sence hulk gerçek olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 2 gün önce satın aldım öğrenci belgesini yükledim 1 gün onun onaylanmasını bekledim bugünde hazırlanıyor olarak görülüyor bugün yarın kargolanır diye düşünüyorum ve benim buna güvenmem de zor oldu ama etbise kayıtlı ve kontrol ettiğinde de her türlü iletişim bilgilerine ulaşabiliyorsun Instagram'daki yorumlara baktım yazanların hepsi gerçek hesap bir iki tane fake hesap kullanmışlar oda olabilir diye düşündüm.

Kanka sayfaya gir orada üst tarafta ürünü gösteriyor oradan girebilirsin.

Kanka galiba dolandırıldık iptal ettim ben siparişi şu an hiçbir şey yok canlı desteğe bağlanılmıyor, müşteri hizmetlerini arıyorsun sipariş numarasını girdikten sonra direk seni web siteye yönlendiriyor dün ticket bıraktım dönen yok hiçbir türlü şu an ulaşım yok siteye geçmiş olsun bize :)

Kanka galiba dolandırıldık iptal ettim ben siparişi şu an hiçbir şey yok canlı desteğe bağlanılmıyor, müşteri hizmetlerini arıyorsun sipariş numarasını girdikten sonra direk seni web siteye yönlendiriyor dün ticket bıraktım dönen yok hiçbir türlü şu an ulaşım yok siteye geçmiş olsun bize :)
Siz bu profile güvenmediniz, değil mi? :)

1649417399702.png

Hocam bile bile lades oldunuz yani baştan belliydi. O kadar uyardık burada. 1 yorumla tongaya düştünüz. Geçmiş olsun.

Yok hocam ben buradaki konu daha açılmadan önce sipariş verdim, benden saatler sonra forumlarda yayılmaya başlayınca aha dedim dolandırıldık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı