Serseriler yüzünden dışarıda gezinmeye korkmak

Ztn korktuğundan değil yani dışarı çıkınca değilde çıkmadan önce boş boş düşünüyorum dışarı çıkınca böyle bı olayla karşılasinca gene çok sorun etmem bı şekilde geçiririm bu olaydada ztn kavga etmekten korkamdim hatta dayak yemedim üstüne ben attım sayilabilir. ama iyice derin derin düşününce takıntı haline geliyor

Dövüş sanatlarına başlamanızı öneririm. Muay Thai boks ve MMA herhangi birine gidip güzelce gelişirseniz sokak kavgalarında %95 alamayacağınız kimse olmaz hocam.
katılıyorum mesela bir boksör sokakta bir şey bilmeyen 3 belki 4 kişiyi dövebilir ama iri yapılı 7-8 kişi üstünüze çullanırsa en mantıklı taktik bir kaç tanesini yere indirdikten sonra diyerlerinin üstüne yürümek teker teker gelirlerse 1 yıl boyunca kendini geliştirmiş bir boksör hepsinin eline verir gibime geliyor.

Siz birine bir şey yapmazsanız, ters ters bakmaz veya karısını kızını dik dik kesmezseniz kimse durduk yere yolda yürürken gelip "hayır ğaua goyim" diye size çatmaz.

Alakası yok. Geçen sene başıma bir olay geldi. Köprüden geçiyordum sadece ben ve karşımda bir grup Suriyeli vardı. Önümü kesip ceplerimi yoklamaya başladılar boş olan cebi yokladıktan sonra telefon ve paramın olduğu cebe elini götürüyordu çek elini dedim dövmeye kalktılar. O sırada oradan geçen bir araba durdu napıyorsunuz siz falan dedi bende olayı anlattım. Suriyeliler hemen kaçmaya başladılar. 3 kuruş para için de çatıyorlar.

Katılıyorum mesela bir boksör sokakta bir şey bilmeyen 3 belki 4 kişiyi dövebilir ama iri yapılı 7-8 kişi üstünüze çullanırsa en mantıklı taktik birkaç tanesini yere indirdikten sonra diyerlerinin üstüne yürümek teker teker gelirlerse 1 yıl boyunca kendini geliştirmiş bir boksör hepsinin eline verir gibime geliyor.

Bak olayı derinlemesine anlatayım sen karar ver biz akşam 9 10 gibi bir arkadasla markete gittik döndük siteye girdik sonra sitenin arka sokaga yakın olan yerinden yürüdük (arada tel ve duvar var)sonra orada sigara içip konuşan yaşları 17 -18 kişiler vardı kim var orada deyip kufur ettiler sonra benim arkadaş ta arada duvar var diye güvenip onlara küfretti sonra alt çardaga yürüdük yukarıdan 7 kişi geliyordu onlar değildir dedik yanında tanıdık biri vardı sonra yakalanınca anladık onlarimis o tanidikta arka kapıyı onlara açmış (cipli)kim bilir ona ne dedilerde açtı işte geldiler siz mi küfür ettiniz falan bizde o ara cips falan yiyoruz. Ben böyle yemeye devam ettim bunları gıcık etmek için içlerinde bir tane 184 falan bir ciliz var o çok atarliydi içtiğimiz limonatayi arkadaşın üstüne döktü. Bir tane iri var bir de benden para falan istemişti önceden bu yüzden olgun diyemeyeceğim ama yaşınız küçük falan ben konusmaya geldim falan dedi neyse sonra ben hala devam ettim yemeye geldi içlerinden en cilizi boyu 160 anca geldi arkamdaydi bir tane vurdu zaten güçsüz bir şey işlemedi ne vuruyon lan. Falan dedim sonra o diğer cılız falanda girdi özellikle vurmamaya çalışıyorum diğerleri girmesin diye de dayanamadım birkaç tane yapıştırdım sonra gittiler yani 6 kişi dovemezdim hem fazlalar hem büyükler maksimum 3 kişi alırdım oda diğerleri karismasa bir de bıçak falanda olabilirdi bu olay umurunda değil hiçbir zarar gelmedi bana ama yani dışarı çıkınca tedirginlik başladı ya tekrar görürsem diye sorun burada.

Bak olayı derinlemesine anlatayım sen karar ver biz akşam 9 10 gibi bir arkadasla markete gittik döndük siteye girdik sonra sitenin arka sokaga yakın olan yerinden yürüdük (arada tel ve duvar var)sonra orada sigara içip konuşan yaşları 17 -18 kişiler vardı kim var orada deyip kufur ettiler sonra benim arkadaş ta arada duvar var diye güvenip onlara küfretti sonra alt çardaga yürüdük yukarıdan 7 kişi geliyordu onlar değildir dedik yanında tanıdık biri vardı sonra yakalanınca anladık onlarimis o tanidikta arka kapıyı onlara açmış (cipli)kim bilir ona ne dedilerde açtı işte geldiler siz mi küfür ettiniz falan bizde o ara cips falan yiyoruz. Ben böyle yemeye devam ettim bunları gıcık etmek için içlerinde bir tane 184 falan bir ciliz var o çok atarliydi içtiğimiz limonatayi arkadaşın üstüne döktü. Bir tane iri var bir de benden para falan istemişti önceden bu yüzden olgun diyemeyeceğim ama yaşınız küçük falan ben konusmaya geldim falan dedi neyse sonra ben hala devam ettim yemeye geldi içlerinden en cilizi boyu 160 anca geldi arkamdaydi bir tane vurdu zaten güçsüz bir şey işlemedi ne vuruyon lan. Falan dedim sonra o diğer cılız falanda girdi özellikle vurmamaya çalışıyorum diğerleri girmesin diye de dayanamadım birkaç tane yapıştırdım sonra gittiler yani 6 kişi dovemezdim hem fazlalar hem büyükler maksimum 3 kişi alırdım oda diğerleri karismasa bir de bıçak falanda olabilirdi bu olay umurunda değil hiçbir zarar gelmedi bana ama yani dışarı çıkınca tedirginlik başladı ya tekrar görürsem diye sorun burada.

Hocam kusura bakmayın ama kendiniz kaşınmışsınız yani neden küfür ediyorsunuz muhtmelen etmekte haklısınız hak eden tipler ama gerek yok küfür etmeseniz konu hiç açılmazdı bile bunlardan kurtulmanın tek yolu dövüş sanarlatı öğrenmek gibi duruyor boyunuz da yerinde biraz kilo alırsanız size muhtemelen bulaşmazlar bile.

Hocam kusura bakmayın ama kendiniz kaşınmışsınız yani neden küfür ediyorsunuz muhtmelen etmekte haklısınız hak eden tipler ama gerek yok küfür etmeseniz konu hiç açılmazdı bile bunlardan kurtulmanın tek yolu dövüş sanarlatı öğrenmek gibi duruyor boyunuz da yerinde biraz kilo alırsanız size muhtemelen bulaşmazlar bile.
Ben etmedim normal hayatta da eden biri değilim arkadaş etti onada sonra söyledim niye ettin diyede sonra aklillandi .yazma sebebim ztn biraz daha içimi açıp piskolojiyi rahatlatmak çünkü korkmuyorum ama sebepsiz bı şekilde bilinçaltına işlemiş dışarı çıkma isteğim azaldı ozguvenimde aynı şekilde ben buna bağlıyorum en azından bide aynı sanki bu araba hangi model diye tahmin eder gibi bu adam bişey yapcakmi yanından daha tedbirli geçeyim fln diyorum

Boy kilo ne alaka yani kısa boyluysa zorbalığa uğraması doğru mu?
Doğru demiyorum, kısa boylu veya cılız olanlara daha fazla oluyor.

Alakası yok. Geçen sene başıma bir olay geldi. Köprüden geçiyordum sadece ben ve karşımda bir grup Suriyeli vardı. Önümü kesip ceplerimi yoklamaya başladılar boş olan cebi yokladıktan sonra telefon ve paramın olduğu cebe elini götürüyordu çek elini dedim dövmeye kalktılar. O sırada oradan geçen bir araba durdu napıyorsunuz siz falan dedi bende olayı anlattım. Suriyeliler hemen kaçmaya başladılar. 3 kuruş para için de çatıyorlar.
Geçmiş olsun, her zaman tutmuyor

Bak olayı derinlemesine anlatayım sen karar ver biz akşam 9 10 gibi bir arkadasla markete gittik döndük siteye girdik sonra sitenin arka sokaga yakın olan yerinden yürüdük (arada tel ve duvar var)sonra orada sigara içip konuşan yaşları 17 -18 kişiler vardı kim var orada deyip kufur ettiler sonra benim arkadaş ta arada duvar var diye güvenip onlara küfretti sonra alt çardaga yürüdük yukarıdan 7 kişi geliyordu onlar değildir dedik yanında tanıdık biri vardı sonra yakalanınca anladık onlarimis o tanidikta arka kapıyı onlara açmış (cipli)kim bilir ona ne dedilerde açtı işte geldiler siz mi küfür ettiniz falan bizde o ara cips falan yiyoruz. Ben böyle yemeye devam ettim bunları gıcık etmek için içlerinde bir tane 184 falan bir ciliz var o çok atarliydi içtiğimiz limonatayi arkadaşın üstüne döktü. Bir tane iri var bir de benden para falan istemişti önceden bu yüzden olgun diyemeyeceğim ama yaşınız küçük falan ben konusmaya geldim falan dedi neyse sonra ben hala devam ettim yemeye geldi içlerinden en cilizi boyu 160 anca geldi arkamdaydi bir tane vurdu zaten güçsüz bir şey işlemedi ne vuruyon lan. Falan dedim sonra o diğer cılız falan da girdi özellikle vurmamaya çalışıyorum diğerleri girmesin diye de dayanamadım birkaç tane yapıştırdım sonra gittiler yani 6 kişi dovemezdim hem fazlalar hem büyükler maksimum 3 kişi alırdım oda diğerleri karismasa bir de bıçak falan da olabilirdi bu olay umurunda değil hiçbir zarar gelmedi bana ama yani dışarı çıkınca tedirginlik başladı ya tekrar görürsem diye sorun burada.

Aynısından yaşadım ama Tekken ulan benden küçük olan 5 6 tane velet 16 15 yaş atar gider yapıyolardı para filan istiyolardı 😂 bunlar bu aralar çok çoğaldı çünkü daha önce hiç böyle bişey yaşamadım (oturduğum yer tehlikeli mahalle)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı