Sokaktaki serseriler tarafından sıkıştırıldım

Dosya Ekleri

• IMG-20221028-WA0012.jpg
    IMG-20221028-WA0012.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2022-10-29-07-59-35-99_6ba589b35cca5ff8f234db69f4487e8f.jpg
    Screenshot_2022-10-29-07-59-35-99_6ba589b35cca5ff8f234db69f4487e8f.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba dostlar, bugün okuldan sonra kız arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya gidiyorduk, 2 tane mahalle serserisi önümüzü kesip bizden para istedi ve bizde vermeyeceğimizi söyledik ama beni kenara çekmeye çalıştılar bende direkt telefonumu elime alıp 155'i aradım. 155'i Arayınca kimi arıyorsun dedi, ben de polisi dedim. Ara ara severiz dedi korkutmak istediğimi düşündü ben cidden aradım ve adresi verdim sonra sen XX misin dedi, ben de hayır dedim pardon kardeşim kusura bakma karıştırmışız dedi. Ben de hayır buraya polis gelecek ve siz de bekleyeceksiniz dedim, çünkü kız arkadaşım da korktu. Zaten adam olsalar yanımda kız arkadaşım varken bunu yapmazlar. Neyse sonrasında ben bu şahısların videolarını da çektim delil olsun diye sonrasında bunlar uzakta oturdular biz de gidiyormuş gibi yaptık neyse polisler geldi yerlerini gösterdik. Polisin geldiğini görmesinler diye arka sokaktan dolanıp önlerine çıktık şahısların polis bana hesap sormaya çalışan arkadaşın kafasını eliyle arabanın içine soktu ve aynen şu şekilde konuştu;
Siz mafya mısınız? Gencecik çocuk ve kızı sıkıştırıyorsunuz siz kimsiniz! Sizin hayatınızı bitiririm gasptan tehditten nezarete alırım, 2 satır bir de imza hayatınız biter dedi ve bize döndü şikayetçi misiniz dedi biz de uzamasın ifade falan diye hayır dedik. Ondan sonrasında şahıs benim abim de bekçi dedi, polis ağabey biraz sinirlendi sen kimsin de abin kim olacak dedi, bana ne isim veriyorsun dedi, arabadan indi ve polis arabasının nezareti mi diyeyim bagajındaki yeri açtı şikayetçi olun da şunun şurada hayatını karartayım dedi. Sonrasında ellerini ovuşturdu ve yalvarmaya başladı. Bizden de özür dilediler polis ağabeyler de sağ olsun bize numaralarını verip kütüphaneye bıraktılar eve geçince de kendilerine haber verdik. Sizin başınıza da gelirse çekinmeden polisi arayın, gerçekten ilgileniyorlar Allah polislerimizi başımızdan eksik etmesin.
Helal olsun allah güvenlik güçlerimizi korusun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı