Bak olayı derinlemesine anlatayım sen karar ver biz akşam 9 10 gibi bir arkadasla markete gittik döndük siteye girdik sonra sitenin arka sokaga yakın olan yerinden yürüdük (arada tel ve duvar var)sonra orada sigara içip konuşan yaşları 17 -18 kişiler vardı kim var orada deyip kufur ettiler sonra benim arkadaş ta arada duvar var diye güvenip onlara küfretti sonra alt çardaga yürüdük yukarıdan 7 kişi geliyordu onlar değildir dedik yanında tanıdık biri vardı sonra yakalanınca anladık onlarimis o tanidikta arka kapıyı onlara açmış (cipli)kim bilir ona ne dedilerde açtı işte geldiler siz mi küfür ettiniz falan bizde o ara cips falan yiyoruz. Ben böyle yemeye devam ettim bunları gıcık etmek için içlerinde bir tane 184 falan bir ciliz var o çok atarliydi içtiğimiz limonatayi arkadaşın üstüne döktü. Bir tane iri var bir de benden para falan istemişti önceden bu yüzden olgun diyemeyeceğim ama yaşınız küçük falan ben konusmaya geldim falan dedi neyse sonra ben hala devam ettim yemeye geldi içlerinden en cilizi boyu 160 anca geldi arkamdaydi bir tane vurdu zaten güçsüz bir şey işlemedi ne vuruyon lan. Falan dedim sonra o diğer cılız falan da girdi özellikle vurmamaya çalışıyorum diğerleri girmesin diye de dayanamadım birkaç tane yapıştırdım sonra gittiler yani 6 kişi dovemezdim hem fazlalar hem büyükler maksimum 3 kişi alırdım oda diğerleri karismasa bir de bıçak falan da olabilirdi bu olay umurunda değil hiçbir zarar gelmedi bana ama yani dışarı çıkınca tedirginlik başladı ya tekrar görürsem diye sorun burada.