Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bıçağı çektiklerinde naptınız hocam?
3 arkadaş kaydırak tepesinde oturuyorduk kacicak yer yoktu zaten 3 kişinin 3u de bıçak çekince mecbur verdik ceptkei paraları
Siz de haklısınız ancak ülkenin polisi pek bir şey yapmıyor be hocam.
Şahısları şikayet ettiğimizde kamera olmadığından dolayı serbest kaldılar ve tehdit edip takip etmeye başladılar belli bir süre mecbur kendimi savunmak için bıçak edinmek zorunda kaldım

Bıçak çekme ve sonrasındaki bahsedilen cesaret tamamen maddeye bağlı. Aslında bu serselilerin çoğu ailesi tarafından dışlanan tipler olduğundan sadece bıçağı gösterirler fakat madde kullanmıyorlarsa asla çekemezler. Eğer madde kullanıyorlarsa halüsinasyon etkisiyle sizi paket kıyma haline bile getirebilirler. Adolf Hitler'in doğu cephesindeki askerlerine pervitin verişi misali. Kısaca kendinizi savunmayı öğrenin, mesela bana bıçak çeken sibop kendisi bıçağın üstüne düştü ve bıçağı bacağına girdi bu da bir seçenek.

Aslında bıçak çekme ve sonrasındaki bahsedilen cesaret tamamen maddeye bağlı. Aslında bu serselilerin çoğu ailesi tarafından dışlanan tipler olduğundan sadece bıçağı gösterirler fakat madde kullanmıyorlarsa asla çekemezler. Eğer madde kullanıyorlarsa halüsinasyon etkisiyle sizi paket kıyma haline bile getirebilirler. Kısaca kendinizi savunmayı öğrenin, mesela bana bıçak çeken sibop kendisi bıçağın üstüne düştü ve bıçağı bacağına girdi bu da bir seçenek.
Profesyonel olarak Kickbox ve box yapıyorum.
Bıçak çektikleri zaman ne isterseler yapın hicbirsey canınızdan önemli değil. Ama bazı durumlarda "adaleti sağlar yasadışı yollar"

Hocam gerçekten öyle bıçak taşıyorlar mı? Merak ediyorum bu özgüvenin nereden geldiğini. Çocuk tipsiz, 40 kilo bir şey, havaları görseniz sanki Savaş Cebeci. Düşünüyorum ki yanında bıçak taşıyor ki ondan kendine güvenerek dolaşıyor ortalıkta.

Hocam şehir neresi? Ve kıza sarkmalarının nedeni nedir? Bu çocuğu tanıyorlar falan mıydı?
40 kilo ise sağlam bir tane geçir bırak kanka.

Bundan 1 yıl kadar önce okulda sınıfım değişti.
Klasik keko tiplerin ortasındaydım birisi gelip masama oturdu. Kalk dedim kalkmayınca çocuğu kaldırıp sınıfın ortasına götürüp yere vurdum.
Ondan sonra diğer zargana geldi ele başları o da 45 kilo tekme atıyor. Ben de aygır gibi olduğum için yüzüne bakıp bir tane vurunca olay kapandı.
Sonra yere vurduğum çocuk, elebaşları ve bir tane de minyon gelmiş 3 kişi beni şey yapacaklar akılları sıra :D Ancak elini yorarlar.
3 kişi bana gözlüğü çıkar dedi gel çıkart dedim. 30 dakika aynı muhabbet döndü. Yarın o yere vurduğum çocuğun otobüsüne binip indiği yerde inip arkadaşım ile karşıladım.
Dedim dövüşmek istiyorsan buradayım gel. Muhalif şekil koyunca geri vites atan Fatal R gibi eli bir taraflarına girdi.
Ondan sonra da yüzüme dahi bakmadılar. Hiç biri karşıma çıkacak kadar erkek değil.

Ayrıca dinlediğim şarkıları doğal olarak nasıl bir psikolojide olduğumu onlar da biliyordu. Şöyle bir kaç tane atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

40 kilo ise sağlam bir tane geçir bırak kanka.

Bundan 1 yıl kadar önce okulda sınıfım değişti.
Klasik keko tiplerin ortasındaydım birisi gelip masama oturdu. Kalk dedim kalkmayınca çocuğu kaldırıp sınıfın ortasına götürüp yere vurdum.
Ondan sonra diğer zargana geldi ele başları o da 45 kilo tekme atıyor. Ben de aygır gibi olduğum için yüzüne bakıp bir tane vurunca olay kapandı.
Sonra yere vurduğum çocuk, elebaşları ve bir tane de minyon gelmiş 3 kişi beni şey yapacaklar akılları sıra :D Ancak elini yorarlar.
3 kişi bana gözlüğü çıkar dedi gel çıkart dedim. 30 dakika aynı muhabbet döndü. Yarın o yere vurduğum çocuğun otobüsüne binip indiği yerde inip arkadaşım ile karşıladım.
Dedim dövüşmek istiyorsan buradayım gel. Muhalif şekil koyunca geri vites atan Fatal R gibi eli bir taraflarına girdi.
Ondan sonra da yüzüme dahi bakmadılar. Hiç biri karşıma çıkacak kadar erkek değil.

Ayrıca dinlediğim şarkıları doğal olarak nasıl bir psikolojide olduğumu onlar da biliyordu. Şöyle bir kaç tane atayım.

Hocam kavga bende ederim Afrika zindan gorili gibiyim. Ama ne gerek var ki olay çıkarmaya. Ben göz teması kurmamayı tercih edeceğim. Zaten fazla dışarı çıkmıyorum. Kız arkadaşımla çıkınca da bi olay olsun istemem. Allah'tan kız öyle sen korkakmısın ya falan diyecek biri değil. Anlar yani.

Bunlar böyle resimde anlaşılıyor zaten :)
Yan sınıftaki kekoyu kendi hesabimdan takipten çıkarınca yazmış bana gülüyorum tek gezmeye korkuyor hahahaha
Bunlara böyle yazın çıldırsınlar 😂

Dosya Ekleri

• IMG_20220617_235634.jpg
    IMG_20220617_235634.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 46
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı