Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse arkadaşlar fazla abarttım bence. Tamam serseriler var da gelen geçen de birbirini bıçaklamıyor. Bugün anlattıklarımda da aslında fazla bir şey yok. Liseli kekolar işte. Göz teması kurmayacağım bir şey yapamazlar. Cevaplarınız için sağolun.

Bunlar hep kurtlar vadisi etkisi işte, bir nesli ipe sapa gelmez serseri yaptılar. Herkes hayal dünyasında mafyacılık oynuyor.
Bu tipler yüzünden bireysel silahlanma giderek artıyor. Silahla işlenen 10 suçtan 8i ruhsatsız silahlarla işleniyor. Bıçak taşıyan arkadaşlar varsa artistlik olsun diye cikarmayin sağlam birine gelirseniz kevgire dönersiniz uyarıyim kim vurduya gidersiniz 😁

Bende bu durumdan şikayetçiyim. Rahat rahat sokakta bile dolaşamıyoruz. Her an birisi beni gasp edecekmiş gibi bir duyguya kapılıyorum. Arkamdan yürüyen her insandan şüphe duymaya başladım. İyice psikolojimiz bozuldu. Sokakta 200 TL için adam bıçaklıyorlar. (Allah korusun)

Bende bu durumdan şikayetçiyim. Rahat rahat sokakta bile dolaşamıyoruz. Her an birisi beni gasp edecekmiş gibi bir duyguya kapılıyorum. Arkamdan yürüyen her insandan şüphe duymaya başladım. İyice psikolojimiz bozuldu. Sokakta 200 TL için adam bıçaklıyorlar. (Allah korusun)
Bahçelievler de yaşıyorum ama Güngörenin yakın olması yüzünden keko oldukça fazla birde gasp eden tipler vardır onlara dikkat edin tenha parklardan uzak durun Bahçelievler de
Sigara içmeyen biriyseniz paket parası isterler vermezseniz direk çekerler bıçağı başıma geldiğinden bilirim 😕

Böyle tavsiye verilmemeli, polisler ne güne duruyor? Orada o kişi bıçak çektiği zaman kendisinin bıçaklanmayacağının bir garantisi yok. Mümkün olduğunca bıçakla gezdiğini düşündüğünüz kişilerden uzak durun, insan hayatı söz konusu. Oyuncak değil, yanlışlıkla bir yerine gelse keser direkt.
Siz de haklısınız ancak ülkenin polisi pek bir şey yapmıyor be hocam.

Bahçelievler de yaşıyorum ama Güngörenin yakın olması yüzünden keko oldukça fazla birde gasp eden tipler vardır onlara dikkat edin tenha parklardan uzak durun Bahçelievler de
Sigara içmeyen biriyseniz paket parası isterler vermezseniz direk çekerler bıçağı başıma geldiğinden bilirim 😕
Bıçağı çektiklerinde naptınız hocam?

Siz de haklısınız ancak ülkenin polisi pek bir şey yapmıyor be hocam.
Doğrudur, şimdiye kadar polise gitmemi gerektirecek bir durum olmadığı için pek bilmiyorum. Benim tavsiyem, bıçaklı kişiden uzak durulması yönünde. Kolluk kuvveti değilseniz, uzak durmak en iyi seçenek olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı