Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle tavsiye verilmemeli, polisler ne güne duruyor? Orada o kişi bıçak çektiği zaman kendisinin bıçaklanmayacağının bir garantisi yok. Mümkün olduğunca bıçakla gezdiğini düşündüğünüz kişilerden uzak durun, insan hayatı söz konusu. Oyuncak değil, yanlışlıkla bir yerine gelse keser direkt.
Dediğim gibi hocam göz teması kurmayınca bir şey yapmazlar değil mi?

Şimdiye kadar Karadenizliler ve yabancı uyruklular dışında bana bıçak çeken olmadı.
Bıçağı çekerse kaçacaksın işte.
Hocam size niye bıçak çekildi? Ve bana niye bıçak çekilsin :D

Hocam tanımadığım aramızda olay olmayan adam neden bıçak çeksin bana?
Hocam burası Türkiye.
Her çeşit insan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle av bitleri de var.

Bugün karne aldıktan sonra kuzenimle dolaşalım dedik. AVM'ye falan gidiyoruz işte çıktık 1 saat sonra AVM'den. Bir bakıyoruz her yer keko. Çoğunun cebinde bıçak. Ben artık kendimi güvende hissetmiyorum. Ya bunlar adam bıçaklıyorsa? Ama şöyle de düşünüyorum. Bunlar adam bıçaklasa haberlere falan çıkar yerel haber sitelerinde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bunlar hep kurtlar vadisi etkisi işte, bir nesli ipe sapa gelmez serseri yaptılar. Herkes hayal dünyasında mafyacılık oynuyor.

Biber gazı desem o da yasak.

Bunlar hep kurtlar vadisi etkisi işte, bir nesli ipe sapa gelmez serseri yaptılar. Herkes hayal dünyasında mafyacılık oynuyor.
Geçenlerde bir kaç tane genç gördüm (artık ne denilirse) çocuğun birini kıza baktı diye tokatlıyorlardı.
Konuşmalarını görsen sanki mafyanın oğlu.
"sEn sOkıntı etme abe ben onun cezasını kesacam" diye dolaşıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı