Her dışkıya ırkçılık demeyi kesin artık!Ayrica kimligi belirsiz kisileri direkt yabanci uyrukludur diye etiketlemek dupeduz irkciliktir. Suc aleti tasiyanin irki olmaz.
Her dışkıya ırkçılık demeyi kesin artık!Ayrica kimligi belirsiz kisileri direkt yabanci uyrukludur diye etiketlemek dupeduz irkciliktir. Suc aleti tasiyanin irki olmaz.
Heybetin çakalları korkutan aslanlara benzesin.Hocalarım bir şey soracağım. Ben şimdi yanımda kız varken dik mi yürüyeyim bunların gözü korkuyor mu. Boyumuz falanda var elhamdülillah. Yoksa kim bu dik dik dolaşıyo diye laf mı atarlar. Biliyorum biraz garip bir soru.
Hocam gözlerinin içine bakmam ama kendimden emin yürürüm diye düşünüyorum. Pısırık biri olsa direkt sıkıştırırlar gibi geliyor korktuğunu anlayıp.
Benim bir arkadaşım yanında kız arkadaşıyla dışarı çıkmıştı, 5-6 tane keko kıza sarktı tel arkasından ve arkadaşım da tabi ki de tel arkasından küfür falan etti. Bir kaç gün sonra o kekolar bizi nereden tanıdı bilmiyorum ama arkadaşı olduğumuzu biliyordu muhtemelen yanında görmüşlerdir. Bize çocuğun yerini sordular ve 1-2 kişinin eli bıçaklıydı. Tabi bizim aramızda da karakter yoksunu biri vardı ve çocuğun evini falan her şeyini verdi. Ben de çocuğa bir şey yapmasınlar diye ailesine kadar ulaştım velilerim ile ve konuyu çözmeyi başardılar çok şükür.Hocalarım çarşamba günü kız arkadaşımla dışarı çıkacağım. Sataşan bulaşan olur diye korkuyorum yeminle.
@S.A.T Türk vatandaşı olan yabancı uyrukludur muhtemelen. Yabancı uyruklu diyeyim, siz anlayın.
Hocam gerçekten öyle bıçak taşıyorlar mı? Merak ediyorum bu özgüvenin nereden geldiğini. Çocuk tipsiz, 40 kilo bir şey, havaları görseniz sanki Savaş Cebeci. Düşünüyorum ki yanında bıçak taşıyor ki ondan kendine güvenerek dolaşıyor ortalıkta.Hocam bu tiplere özenen bir sürü genç var, bu ortamlarda çok takıldım, hatta onlardan oldum, sonra dedim, medeniyet yoksunu aile terbiyesi almamış eğitimsiz yobaz biri olmayı kendime yakıştıramadım, bu tiplerin tek amacı hava atmak, gençler arasında da iyice yayılıyor bu serserilik özentileri. Büyük ihtimal sizi görürlerse tek yapacakları şey hava atmak olacak, sadece hava yani başka bir şeyleri yok bunların.
Hocam şehir neresi? Ve kıza sarkmalarının nedeni nedir? Bu çocuğu tanıyorlar falan mıydı?Benim bir arkadaşım yanında kız arkadaşıyla dışarı çıkmıştı, 5-6 tane keko kıza sarktı tel arkasından ve arkadaşım da tabi ki de tel arkasından küfür falan etti. Bir kaç gün sonra o kekolar bizi nereden tanıdı bilmiyorum ama arkadaşı olduğumuzu biliyordu muhtemelen yanında görmüşlerdir. Bize çocuğun yerini sordular ve 1-2 kişinin eli bıçaklıydı. Tabi bizim aramızda da karakter yoksunu biri vardı ve çocuğun evini falan her şeyini verdi. Ben de çocuğa bir şey yapmasınlar diye ailesine kadar ulaştım velilerim ile ve konuyu çözmeyi başardılar çok şükür.
İstanbul, Esenyurt'ta yaşıyorum ve olay burada yaşandı. Kız güzel bir kızdı çünkü o yüzden sarktılar. Çocuğu da tanıdıkları yoktu tanımadıkları güzel kızlara 5-6 kişi sarkıyorlar işte gereksiz insan topluluğu. Yakılıp enerji üretilse daha fazla faydaları olur bunların.Hocam şehir neresi? Ve kıza sarkmalarının nedeni nedir? Bu çocuğu tanıyorlar falan mıydı?
Hocam gerçekten öyle bıçak taşıyorlar mı? Merak ediyorum bu özgüvenin nereden geldiğini. Çocuk tipsiz, 40 kilo bir şey, havaları görseniz sanki savaş cebeci. Düşünüyorum ki yanında bıçak taşıyor ki ondan kendine güvenerek dolaşıyor ortalıkta.
Hiçbir bir y***** yiyemez. Hepsi sosyal medyanın gazına gelen, kendini "keko" zanan zargana aptal tiplerden. Bıçak taşımak adamlık değil, yiyorsa o g**ü hadi saplasın da göreyim? Korkmanıza gerek yok, hepsi çeteyle gezdiği için gaza gelen ancak tek gezerken köpekten bile korkan tipler. O ceplerindeki bıçağa güveniyorlar, hayatlarında başkasından yumruk yememişler. Unutmayın, herkes başkasının yumruğunu yemeden önce kendi yumruğunu balyoz sanarmış.Bugün karne aldıktan sonra kuzenimle dolaşalım dedik. AVM'ye falan gidiyoruz işte çıktık 1 saat sonra AVM'den. Bir bakıyoruz her yer keko. Çoğunun cebinde bıçak. Ben artık kendimi güvende hissetmiyorum. Ya bunlar adam bıçaklıyorsa? Ama şöyle de düşünüyorum. Bunlar adam bıçaklasa haberlere falan çıkar yerel haber sitelerinde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla içimi dökmüşşünüz hocam, Allah belamı versin neler yazardım burada da neyse...Hiçbir bir y***** yiyemez. Hepsi sosyal medyanın gazına gelen, kendini "keko" zanan zargana aptal tiplerden. Bıçak taşımak adamlık değil, yiyorsa o g**ü hadi saplasın da göreyim? Korkmanıza gerek yok, hepsi çeteyle gezdiği için gaza gelen ancak tek gezerken köpekten bile korkan tipler. O ceplerindeki bıçağa güveniyorlar, hayatlarında başkasından yumruk yememişler. Unutmayın, herkes başkasının yumruğunu yemeden önce kendi yumruğunu balyoz sanarmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.