Serserilerin fazlalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam adamakıllı tavsiye veren bir @forzamontial ve siz varsınız. Diğerleri hep kavga et, bıçakla gibi şeyler önerdi :D
Hocam ben böyle konularda kavgayı ilk başlarda önermem. Kendi güvenliğinizi sağlayın. Baktınız 1 2 dallama size sataşmaya kalktı o zaman dalın. 85 kiloyum demişsiniz karşındaki 40-50 kg olucağı için kaçıcaktır.

Hocam adamakıllı tavsiye veren bir @forzamontial ve siz varsınız. Diğerleri hep kavga et, bıçakla gibi şeyler önerdi :D
Kavga kaçınılmazsa ilk yumruğu her zaman sen vur. İlk yumruğu yiyen %90 kavgayı kaybeder. Karşıdakinin bıçak taşıdığını düşünüyorsan vurduğun gibi kaç. Bıçağı göre göre üstüne gitmek delikanlılık değil salakliktir 😁

Hocam ben böyle konularda kavgayı ilk başlarda önermem. Kendi güvenliğinizi sağlayın. Baktınız 1 2 dallama size sataşmaya kalktı o zaman dalın. 85 kiloyum demişsiniz karşındaki 40-50 kg olucağı için kaçıcaktır.
Hocam ben böyle anlatıyorum da kavga etmek için bir neden bile olmayacak.

Kavga kaçınılmazsa ilk yumruğu her zaman sen vur. İlk yumruğu yiyen %90 kavgayı kaybeder. Karşıdakinin bıçak taşıdığını düşünüyorsan vurduğun gibi kaç. Bıçağı göre göre üstüne gitmek delikanlılık değil salakliktir 😁
Dediğim gibi hocam. Böyle kekoları bir daha görecekmiyim onu bile bilmiyorum. Böyle bir şey olmayacaktır büyük ihtimal.

Hocam kavga bende ederim Afrika zindan gorili gibiyim. Ama ne gerek var ki olay çıkarmaya. Ben göz teması kurmamayı tercih edeceğim. Zaten fazla dışarı çıkmıyorum. Kız arkadaşımla çıkınca da bi olay olsun istemem. Allah'tan kız öyle sen korkakmısın ya falan diyecek biri değil. Anlar yani.
Konu kavga etmeden çözmek ise biraz ezilirsin, biraz da eziklenirsin.

Ancak bunu önermiyorum. Vur kafasına 2 tane anlasın sana bulaşmaması gerektiğini hem bir daha öyle bir şey yapamaz hem de sen de biraz hava atarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kavga etmeden çözmek ise biraz ezilirsin, biraz da eziklenirsin.

Ancak bunu önermiyorum. Vur kafasına 2 tane anlasın sana bulaşmaması gerektiğini hem bir daha öyle bir şey yapamaz hem de sen de biraz hava atarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocalarım bir yanlış anlaşılma oldu herhalde. Bana bulaşan eden yok. Ben sadece bu tiplerden duyduğum rahatsızlığı dile getirdim.

Hocalarım bir yanlış anlaşılma oldu herhalde. Bana bulaşan eden yok. Ben sadece bu tiplerden duyduğum rahatsızlığı dile getirdim.
Hocam biliyorum. Ancak olacak bir olayda yapmanız gerekenler bunlar. Panik falan yapmayasın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı