Sen benim dediğimi hakikaten anlamışsın daha detaylı anlatacağım anlamazsan kendin bilirsin bak şimdi Minecraft gibi bir oyunun dinimizle alakası yok bunda hemfikiriz ama ben eğlence olsun diye server kuruyorum ve kendi capimda eğleniyorum bu servere mapler gerekiyordu ve ben kendim yapamadığım için YouTube'dan buluyorum ama bazıları sadece mapi tanıtıyor belki kendisinin değildir diye indirmiyorum eğer indirirsem vicdanım rahat etmiyor bu şey için bende buraya yazıyorum farkındaysan sorduğum sorular azcikta olsa benziyor ben orada kendileri yapmıyor falan demişim e şimdi bunun için ben neden ahiret hayatımi yakayım tamam ben serveri kursam ve bundan güzel bir gelir elde etsem mapleri yapanları bilsem falan helallik istemesem falan bu emek hırsızlığı olurdu işte ama böyle ters cevaplar yazacaksanis hiç yazmayın daha iyi eleştireceksenizde eleştirilere açığım düzgünce eleştiri yaparsanız sevinirim ve sen hala korkmaktan bahsediyorsun ah ah

neyse bir şey demeyeceğim.
Bazıları kendileri yapmıyor nasıl bulayım sence bunun en mantıklı cevabıni ver haklısın diyeceğim.
Ben kullanıyorum mu dedim? Farkındaysan orada ne yazmışım lütfen düzgünce okuyun.