Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Kaç sene oldu kulaklığı alalı kullanıyorum. Ne yazılımda ne de kulaklıkda bi problem yaşamadım. Yazılımla ilgili en ufak problemde yaşamadım bu bahsedile problemler yok yazılımın açılıp kapanması sapıtması vs. hiç başıma gelmiş olaylar değil gayet stabil çalışıyor Windows 10 kullanıyorum.

Beta da aynı problem devam ediyor ya hiç açılmadan kapanıyor bu sefer.
Valla tuhaf hocam işte bende çalışırken sende gidiyor. Bana geçen mail atmış razer sorununuz hallettik diye güncelleme geldi diye 3-4 ay sonra dönüş yapmışlar. Zaten betada düzelmişti blackshark v2 desteği gelince yazılımı synapsenin sıkıntılı. Razer Deathadder v3 var mouse da razer kullandım hiç problem yaşamadım.

Bende kullanıyorum bende de bir sorun yok hocam temiz bir yükleme yapın derim.

Yaptım hocam 2-3 defa ama nafile.

Vallahi tuhaf hocam işte bende çalışırken sende gidiyor. Bana geçen mail atmış Razer sorununuz hallettik diye güncelleme geldi diye 3-4 ay sonra dönüş yapmışlar. Zaten betada düzelmişti BlackShark V2 desteği gelince yazılımı Synapse'nin sıkıntılı. Razer DeathAdder V3 var mouse da Razer kullandım hiç problem yaşamadım.

Eski synaps 3'ü yüklemedim bir tek o da yenisi gibi değil diye olmadı onu deneyeceğim.

Güncel EQ ve Mic ayarı gelir mi yoksa bunu mu yapmalıyım? CS2 de sanki ses kasamaz oldum bu kulaklıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı