Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

@Asyneum Hocam selamlar, Blackshark v2 pro satın aldım 2020 versiyonu. Şimdi şöyle bir sorun yaşıyorum. Örneğin CS2 oynarken silah ile ateş ettiğimde sesler çok basslı geliyor. Synapse 3 yazılımındaki bass ayarlarını alta çektiğimde hiçbir şey değişmiyormuş gibi hissediyorum. Mikrafon ayarları ile oynadığımda değişmeler oluyor. Ancak kulaklık üzerinde yaptığım değişimler etki etmiyor sanki. Kulaklığın sesini kısma yoluna gidiyorum, bu sefer de ayak seslerini alamaz oluyorum. 7 senedir kullandığım Cloud II den artık kablosuza geçeyim dedim ama yapılamaz bir şey değildir diye tahmin ediyorum. Ben yapamadım heralde.

Konuyu güncelleyecek misiniz? Ayarlar üzerinde çalıştığınızı söylemiştiniz. Ne kadar daha beklememiz gerekiyor?

Kulaklığı yeni aldım. Sizin güncelleme geldi ondan bozuldu olarak tarif ettiğiniz şeyi ben ilk deneyim olarak yaşadım. Synapse'te yaptığım hiçbir değişikliği kulaklık yansıtmıyordu. Bende bir problem var zannederken redditte şöyle bir başlığa denk geldim.
For anyone having issues with the latest Synapse Update
Windows 11 kullananlar için bir çözüm gösterilmiş ancak 10 kullanıcıları için bir sonuca varılmamış. Sesler ilk aldığım andan itibaren inanılmaz basslı geliyordu. Synapse'ten de çözemediğim için windows ses ayarlarında bass ile ilgili bir yer gördüm oradan kıstım. Kısa zamanda düzeltmelerini umut ediyorum.

Kulaklığı yeni aldım. Sizin güncelleme geldi ondan bozuldu olarak tarif ettiğiniz şeyi ben ilk deneyim olarak yaşadım. Synapse'te yaptığım hiçbir değişikliği kulaklık yansıtmıyordu. Bende bir problem var zannederken redditte şöyle bir başlığa denk geldim.
For anyone having issues with the latest Synapse Update
Windows 11 kullananlar için bir çözüm gösterilmiş ancak 10 kullanıcıları için bir sonuca varılmamış. Sesler ilk aldığım andan itibaren inanılmaz basslı geliyordu. Synapse'ten de çözemediğim için windows ses ayarlarında bass ile ilgili bir yer gördüm oradan kıstım. Kısa zamanda düzeltmelerini umut ediyorum.
aynı sorunu bende yaşıyorum 2 gün önce aldım blackshark v2 pro eq ayarları kulaklığa yansımıyor default kalıyor çözüm bulabildin mi acaba ?

aynı sorunu bende yaşıyorum 2 gün önce aldım blackshark v2 pro eq ayarları kulaklığa yansımıyor default kalıyor çözüm bulabildin mi acaba ?
Windows 11 yüklemek ya da yeni güncelleme beklemekten başka bir çare gözükmüyor gibi. Oyunlardaki bassı azaltmak için windows ses ayarlarındaki bassı 6'dan 3e indirdim o şekilde kullanıyorum.

Windows 11 yüklemek ya da yeni güncelleme beklemekten başka bir çare gözükmüyor gibi. Oyunlardaki bassı azaltmak için Windows ses ayarlarındaki bassı 6'dan 3E indirdim o şekilde kullanıyorum.

V2 SE vardı. Bir türlü ayarını yapamamıştım. En son her şeyi sıfırlayıp denedim yine olmadı. Bu sefer de sağ sol dengesizliği başladı ve ses kalitesi yarıya kadar düştü. Her şeyi fullesem de çok uzaklardan geliyormuş gibi ses veriyordu. Bir sürü moral bozukluğu ile servise gönderdim. Dip ses sorunu ile iadesi onaylandı. Onun yerine Cloud III aldım daha yeni. Razer'da yaşadığım sorunları yaşamdım.
Ha bir de Valorant oynarken kendi sesimi aşırı derecede duyuyordum. Ama Cloud III'te bu durum çok çok az.

V2 SE vardı. Bir türlü ayarını yapamamıştım. En son her şeyi sıfırlayıp denedim yine olmadı. Bu sefer de sağ sol dengesizliği başladı ve ses kalitesi yarıya kadar düştü. Her şeyi fullesem de çok uzaklardan geliyormuş gibi ses veriyordu. Bir sürü moral bozukluğu ile servise gönderdim. Dip ses sorunu ile iadesi onaylandı. Onun yerine Cloud III aldım daha yeni. Razer'da yaşadığım sorunları yaşamdım.
Ha bir de Valorant oynarken kendi sesimi aşırı derecede duyuyordum. Ama Cloud III'te bu durum çok çok az.

Cloud III kablolu diye biliyorum hocam kablosuz başka önereceğin kulaklık var mı bu fiyat aralığında.

Windows 11 yüklemek ya da yeni güncelleme beklemekten başka bir çare gözükmüyor gibi. Oyunlardaki bassı azaltmak için windows ses ayarlarındaki bassı 6'dan 3e indirdim o şekilde kullanıyorum.
V2 Pro'da Windows 11 için de aynı sorun var. THX devre dışı, harici programını kurmazsanız aktifleştiremiyorsunuz. Ayrıca Synapse üzerinden yapılan ayarlar kulaklığa etki etmiyor. Ben geçici çözüm olarak SteelSeries'in Sonar yazılımını kullanıyorum.

Merhaba, Razer Blackshark V2 kullanan birisi olarak son güncellemelerle birlikte Synapse üzerinde yapılan ses değişikliklerin etki etmemesi sorununu şu şekilde çözdüm; Synapse ve Windows'un güncel olduğundan emin olun / güncelleştirin. Ardından Windows Program Ekle/Kaldır bölümünden "THX" içeren programları aratın / bulun. Eğer "THX" içeren birden fazla program çıkıyorsa versiyonu düşük olanı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Merhaba, Razer Blackshark V2 kullanan birisi olarak son güncellemelerle birlikte Synapse üzerinde yapılan ses değişikliklerin etki etmemesi sorununu şu şekilde çözdüm; Synapse ve Windows'un güncel olduğundan emin olun / güncelleştirin. Ardından Windows Program Ekle/Kaldır bölümünden "THX" içeren programları aratın / bulun. Eğer "THX" içeren birden fazla program çıkıyorsa versiyonu düşük olanı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
İşin tuhaf tarafı, harici THX yazılımını kurmazsanız THX ile ilgili hiçbir şeyi Synapse kurmuyor. Örneğin önceden THX'i kullanmak için ses kısmından seçmek gerekiyordu ama şu anda o seçenek yok. Ücretli THX uygulamasını kurarsanız anca geliyor. Sonar ile kullanıyorum ve işe yarıyor ama sanırım V2 Pro'yu iade edeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı