Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Bende V2 modeli var. Synapse de sürekli takılıyor donuyor program sildim yükledim tekrar aynı 2-3 kez oluyor 1 sefer olmuyor. Anlamadım gitti niye böyle? Herhangi böyle bir sorun yaşayan var mı?

Valorant'ta ses boğukluğu varmış doğru mu?

Hocam benim sorun çözüldü buraya yazmayı unutmuşum. Şöyle ki Razer'in Synapse 3 değil de bir de yeni beta olan programı var onu kurdum stabil daha iyi çalışıyor. Şöyle söyleyeyim Warzone da oynadım harika. Ancak Valorant daha oynamadım var ama girmedim. Girersem size söylerim. Valorant da ses bozuksa oyunda bir sorun vardır. Yoksa kulaklık seçmez oyun.

Valorant'ta ses boğukluğu varmış doğru mu?

Hocam şimdi oynadım bir sorun yok ayak sesleri yönleri nereden geldikleri rahatça duyuluyor. Bir problem yok.

Hocam benim sorun çözüldü buraya yazmayı unutmuşum. Şöyle ki Razer'in Synapse 3 değil de bir de yeni beta olan programı var onu kurdum stabil daha iyi çalışıyor. Şöyle söyleyeyim Warzone da oynadım harika. Ancak Valorant daha oynamadım var ama girmedim. Girersem size söylerim. Valorant da ses bozuksa oyunda bir sorun vardır. Yoksa kulaklık seçmez oyun.

Hocam şimdi oynadım bir sorun yok ayak sesleri yönleri nereden geldikleri rahatça duyuluyor. Bir problem yok.

Hocam bir de CS:GO 2 da denedim şimdi süper. Gayet iyi. Ama CS:GO 2 oyunlarda ses konusunda en başarılısı.

Son düzenleme:

Hocam bir de CS:GO 2 da denedim şimdi süper. Gayet iyi. Ama CS:GO 2 oyunlarda ses konusunda en başarılısı.

Amazon'da HS80 ve bs V2 olmadığı için HyperX Cloud 3 aldım gayet güzel ama müzik performansı pek de iyi gelmedi bana ve ürün hasarlı olduğu için iade ettim Corsair'ın garantisi vasat global Türkiye'ye bakmıyor Türkiye'deki garantisi zaten bakmıyor bs V2 bütçemi aşıyor ne yapsam bilemedim.

Ben de birkaç gün önce Razer'ın V2 X kulaklığını aldım fakat ses konusunda berbat. Basslar gerçekten çok fazla ve kulaklık güzel bir EQ ayarına ihtiyaç duyuyor. Gerçekten garip bir kulaklığa bu kadar para verip frekans ayarına ihtiyaç duymak. @Asyneum hocam sizin önerdiğiniz EQ ayarı var mıdır V2 X için?

Ben de birkaç gün önce Razer'ın V2 X kulaklığını aldım fakat ses konusunda berbat. Basslar gerçekten çok fazla ve kulaklık güzel bir EQ ayarına ihtiyaç duyuyor. Gerçekten garip bir kulaklığa bu kadar para verip frekans ayarına ihtiyaç duymak. @Asyneum hocam sizin önerdiğiniz EQ ayarı var mıdır V2 X için?
Konu V2X üzerine değil V2 üzerine açılmış hocam. V2 sorularına bile cevap vermiyor aslında arkadaş V2X sorunuza hiç cevap vermez sanırsam.

Muhtemelen yazılımsal son birkaç aydır büyük sorunlar yaşanıyor. Yeni aldın ise sil drıverı tamamen kaldır, dene temiz ses alıyorsan sorun yok bekleyeceksin. Baktın hala problem yaratıyor o zaman yollarsın ama bence yazılımsal.

@BurakAtan
Hocam bir konu açayım ben şu an yazılımsız kullanıyorum düzelene kadar Custom Windows'a geçince çalışmıyor, apo EQ kullanıyorum swap channel için fakat hiç anlamam EQ ayarını nasıl yapacağım edeceğim diye bir rehber var ise ya da PUBG için kullanabileceğim bir EQ varsa paylaşır mısınız apo EQ da halledeyim.

IEM de almak istiyorum açıkçası geçende konuşmuştuk şöyle bir giriş sınıfı başta, kulağı rahatsız etmezse yükseltiriz ama spor için kullandığım JBL takınca bile 1-2 saat sonra oh bee diyorsun çıkarınca. BlackShark V2 gerçekten çok konforlu bu konuda.

Merhaba 1 haftadır falan doğru düzgün ayar arıyorum Razer BlackShark V2 X alacağım bunun için en iyi ayarlar nedir eğer biliyorsanız yazabilir misiniz bana doğru düzgün hiçbir yerde bulamadım bazı insanlar mikrofon kötü ses kalitesi kötü boğuk cızırtılı gibi yorumlar yapmış en iyi ayarlar nedir biliyorsanız paylaşır mısınız benimle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı