Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Sizin yaşadığınız sorunun galiba bir benzerini yaşayan olmuş. Eğer konudaki önceki sayfalara göz atarsanız böyle bir problemden dolayı garantiden farklı muadil bir ürün ile değişimi gerçekleştirmişlerdi.
Enteresan ve gıcık bir durum hiç uğraşmak istemedim garanti vs müsait bir vakitte bir incelerim önceki mesajları. Son zamanlarda ki cızırtı seslerinden sonra artık yeter dedim bu gece yeni bir kulaklık siparişi verdim bakalım. Eyv hocam.

Razer synapse 4 kullanıyorsan sil 3ü kullan düzelebilir.
Synapse 3 kurdum zaten 4'ü kurduktan sonra hemen silmiştim bilgisayarı kapatırken yada yeniden başlat dediğimde arka planda çalışan bir uygulaması kapanmayı engelliyordu mavi ekranda bekliyordu sistem. Düzgün bir yazılım yapamamışlar.

Sol kulaklıkta sanki vida düşmüş gibi içinde geziniyor. Sanki biri daha yazmıştı sormuştu hatırlayamadım bende böyle bir sorun yok demiştim ve başıma geldi. Kronik sorunlardan nefret ediyorum.

Teşhir ya da iade bir ürün mü aldım bilmiyorum her seferinde (sol yazmışım yukarıda ama sağ taraf) %50 ile açılıyor alışkanlık oldu her PC açtığımda girip bakıyorum seviye 50 ise 100 yapıyorum. Bir de cızırtı başlayınca soğudum artık HyperX Cloud 3 siparişi verdim bakalım.

Bu sorunu ben hala daha yaşıyorum BlackShark V2 SE modeline sahibim bilgisayarı açtığımda sağ taraf hep %50 şeklinde geliyor ve ses tekerleğini son yapınca hafif cızırtı ve ses azalıyor nedense böyle kullanmaktayım garantiye versem ki doldumu süresi bilmiyorum acaba muadili ile değişilir mi?

Bu sorunu ben hala daha yaşıyorum BlackShark V2 SE modeline sahibim bilgisayarı açtığımda sağ taraf hep %50 şeklinde geliyor ve ses tekerleğini son yapınca hafif cızırtı ve ses azalıyor nedense böyle kullanmaktayım garantiye versem ki doldumu süresi bilmiyorum acaba muadili ile değişilir mi?
Düğme sanki oksitlenmiş gibi oluyor o sorun bende de vardı değişim yapıldı sonra gelen kulaklıkta aynı sorun var yani kronik bir surum.

Garip garip sorunları var kulaklığın hocam garanti ne yapar bilmiyorum ama Cloud 3 aldım şimdilik sorun yok her sistemi açtığım da %50 mi diye bakmaktan kurtuldum 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı