Ses sistemi bağlama

Musne

Centipat
Katılım
21 Mart 2020
Mesajlar
47
Dostlar merhaba,
Elimde optic ve HDMI çıkışı olan bir ses sistemi ve optic girişi olmayıp sadece ekran kartında HDMI çıkışı olan bir bilgisayar var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim? Bir de Bluetooth ile bağlama durumu var ama ciddi anlamda geç geliyor ses. O sebeple önceliğim kablo ile bağlama, o olmazsa geçikme sorununu çözme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jak dan yada optic ten ,monitorden çıkış alacaksin jak yada optic kablo ile varsa foto gönderse daha iyi anlayalım tel den çek .
Hocam ses sistemi optic ile bağlanıyor ama bilgisayarda ya da monitörde optic girişi yok. optiği 3.5 mm ye çeviren bir aparat lazım senin dediğinin olması için ancak öyle bir şey bulamadım. fotoğraf isteme sebebini anlayamadım. Ses sisteminde 2 adet giriş var optic ve hdmi. pc de anakartta sadece vga girişi var, ekran kartında hdmi ve dp girişi var. görüntü için dp ile bağladım ama ekran kartından ses alamıyorum. monitörde ise dp, hdmi ve aux girişleri var. ses sistemini hdmi ile monitöre bağladım ancak gene ses alamadım. optiği jacka çevirmem lazım sanırım ama nasıl yapabilirim bilmiyorum böyle bir aparat ya da kablo bulamadım maalesef. Sizin bildiğiniz böyle bir şey var mıdır
 

Yeni konular

Geri
Yukarı