Ses Sistemine LED Bağlamak

Makaleler
5
Yer
elazığ
Ses sistemine (subwoofer'a) şerit LED bağlamak gibi bir niyetim var. İnternette okudugum kadarıyla LED'in kablolarını hoparlöre bağla yeter diyorlar. Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Beni aydınlatır mısınız? LED resmini ekledim. Kablosunu kendim uzattım.
PSX_20181108_201219.jpeg
PSX_20181108_201248.jpeg
PSX_20181108_201355.jpeg
PSX_20181103_202708.jpeg
PSX_20181103_203742.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, normalde şerit ledler adaptör kullanılarak 12V ile çalıştırılır. Hoparlorlerin kendi adaptörü olduğu için o zaten dönüştürücü işini görür.
Subwoofer’e giren + ve - lere düzgün bir şekilde bağlarsanız çalışacaktır.

Merhaba, normalde şerit ledler adaptör kullanılarak 12V ile çalıştırılır. Hoparlorlerin kendi adaptörü olduğu için o zaten dönüştürücü işini görür.
Subwoofer’e giren + ve - lere düzgün bir şekilde bağlarsanız çalışacaktır.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben de böyle okudum. Bazı kişiler çok iyi çok güzel oldu derken, bazı kişiler ise ses seviyesi çok düştü diyor. Amfi ile alakası var ise, 30W subwoofer bulunuyor, amfi rahatlıkla 200W hoparlör çalıştırıyor.

Bende daha önce yapmıştım ve yaklaşık 1 sene kadar o şekilde kullandım 5+1 sistemimi. Bass'ın + ve - 'lerine düzgünce bağladığınızda bass frekansı geldikçe ledler müzikle beraber çalışır hale geliyor. Ses seviyesinde neredeyse farkedilemeyecek bir kalite düşüsü olabiliyor ama dediğim gibi neredeyse anlaşılmıyordu. Creative 5.1 vardı bende ondan istinade :)

Bende daha önce yapmıştım ve yaklaşık 1 sene kadar o şekilde kullandım 5+1 sistemimi. Bass'ın + ve - 'lerine düzgünce bağladığınızda bass frekansı geldikçe ledler müzikle beraber çalışır hale geliyor. Ses seviyesinde neredeyse farkedilemeyecek bir kalite düşüsü olabiliyor ama dediğim gibi neredeyse anlaşılmıyordu. Creative 5.1 vardı bende ondan istinade :)
Ben Premier PHT-V28 kullanıyorum. Az mı düşüş olur? Çok mu? Hiç düşüş yaşamadan kullanma ihtimali yok mu?

Yani benim kullandığım ahım şahım bişey değildi 100 TL'ye almıştım. Pek sanmam. Ama sorun olursa ledi sökersiniz.
Peki çok teşekkürler. Bu uzattığım kabloda + - nasıl anlaşılır? Aldığım kişi üstüne bak kablonun birinden kırmızı geçiyor onu ses sistemindeki kırmızıya baglayacaksin, diğerini siyaha baglayacaksin dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı