Sessizliği sevmek normal mi?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Mesela ne zaman böyle akrabalar buluşsa, bir evde herkes bir arada oturup sohbet edip eğlenirken ben evin sessiz bir köşesinde tek başıma takılmayı seviyorum. Okulda da aynı, en arkaya geçiyorum, çıkışa kadar kalkmıyorum. Sizde de böyle mi, kalabalık hiç sevmem.

İnsanların bulunduğu gürültülü bir ortamda bulunmak, benim için her zaman bunaltıcı olmuştur. Sessizlik iyidir.

Mesela ne zaman böyle akrabalar buluşsa, bir evde herkes bir arada oturup sohbet edip eğlenirken ben evin sessiz bir köşesinde tek başıma takılmayı seviyorum. Okulda da aynı, en arkaya geçiyorum, çıkışa kadar kalkmıyorum. Sizde de böyle mi, kalabalık hiç sevmem.

Çok pişman olacaksın sonra kendini insanlardan soyutlama kanka.

Kafa dinlemek için bazı zamanlarda iyidir fakat dediğin gibi ortamlarda da sohbet muhabbete katılmak daha iyi olur. Sürekli aynı modda takılırsan bir süre sonra yalnız kalırsın. Çevrende kimse olmaz.

Sessizliği sev kötü bir şey değil, bundan keyif de alabilirsin problem yok fakat insanlardan sürekli ayrı sürekli sessizlikte durma. Çünkü insan sosyal bir varlıktır bir zaman sonra buna ihtiyaç duyabilirsin.

Bulunduğum ortama bağlı, baktım ortam boş muhabbet boş insanlar geriden gelen bir zekaya sahip o zaman kendimle konuşmak için çekilirim bir köşeye huzurlu huzurlu dururum sessizce.

Normal olabilir olmayabilir de kimse de dememiş psikolojik rahatsızlığın olabilir diye. Sosyal fobin olabilir, antisosyal olabilirsin bir psikiyatri uzmanına görünmeni tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı