Sevdiğim kız acaba beni seviyor mu?

Ben okulda bir kızı seviyorum ancak arkadaşlarım bilmiyor. Geçen şaka yaptılar sen onu seviyorsun dediler ben de yok sevemiyorum dedim. Bu yalan onun kulağına kadar gitti ve sadece gözdağı amaçlı sopa fırlattı tabii sopa bana gelmedi. Neyse geçen gün arkadaşımı görmüş ve beni seviyor mu demiş arkadaşım da yok şaka yapıyoruz seni sevmiyor demiş. Sonra ona seni sevse sen sever misin demişler o da susmuş sonra boş ver demiş. Sizce sever mi?

Direk açılma ilk konuşma başlat 2nizinde bildiği bir konudan başlat tavırlarına göre ilerlersin.

Belki tipin iyi değildir, muhabbetin sarmıyordur, konuşmuşluğunuz yoktur, ortak alanlarınız yoktur, arkadaş ortamın kötüdür. Çok nedeni var.

Kanka şu ana kadar kimse tipimle dalga geçmedi muhabbetim iyidir okulda neredeyse (erkekler) herkes gelip benimle konuşur dinde iyi olduğum için din hakkında konuşuyoruz kendi sınıfından gelenler var benimle konuşan hatta seneye olmayacağım için üzülüyorlar evet konuşmadık daha önce arkadaş ortamım çok güzel herkes benimle dost ve herkes bana saygı duyar bana hiç küfür etmezler etseler bile arkadaşlarım küfür edene gerekeni yaparlar yani kısacası bence iyiyim diğerleride iyi olduğumu söylüyor.

Reis içinde kalmasın bas söyle direk.
Nasıl Söyleyecem Evi Uzak Tarlada Biz İse Köyde

Nasıl söyleyeceğim evi uzak tarlada biz ise köyde.

Instagram'ı yok mu istek at takipleş.

Telefonu bile yok olsaydı konuşurdum.

Nasıl söyleyeceğim evi uzak.

Kanka şu ana kadar kimse tipimle dalga geçmedi muhabbetim iyidir okulda neredeyse (erkekler) herkes gelip benimle konuşur dinde iyi olduğum için din hakkında konuşuyoruz kendi sınıfından gelenler var benimle konuşan hatta seneye olmayacağım için üzülüyorlar evet konuşmadık daha önce arkadaş ortamım çok güzel herkes benimle dost ve herkes bana saygı duyar bana hiç küfür etmezler etseler bile arkadaşlarım küfür edene gerekeni yaparlar yani kısacası bence iyiyim diğerleride iyi olduğumu söylüyor.

Telefonu bile yok olsaydı konuşurdum.

Nasıl söyleyeceğim evi uzak.

Kardeşim evi uzak tarlada yaşıyor telefonu yok mektup yolla PTT'den o zaman yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı