Sevdiğim kız acaba beni seviyor mu?

Kanka şu ana kadar kimse tipimle dalga geçmedi muhabbetim iyidir okulda neredeyse (erkekler) herkes gelip benimle konuşur dinde iyi olduğum için din hakkında konuşuyoruz kendi sınıfından gelenler var benimle konuşan hatta seneye olmayacağım için üzülüyorlar evet konuşmadık daha önce arkadaş ortamım çok güzel herkes benimle dost ve herkes bana saygı duyar bana hiç küfür etmezler etseler bile arkadaşlarım küfür edene gerekeni yaparlar yani kısacası bence iyiyim diğerleride iyi olduğumu söylüyor.
Kızlar din hakkında konuşmayı sevmez, neredeyse her erkek demişsin ama hiç kız dememişsin yani sadece erkeklerle konuşuyorsun, iyi olduğunu düşünen kişiler sadece erkek sanırım. Şu paragrafta kız ile alakalı 1 kelime bile yok.

Kızlar din hakkında konuşmayı sevmez, neredeyse her erkek demişsin ama hiç kız dememişsin yani sadece erkeklerle konuşuyorsun, iyi olduğunu düşünen kişiler sadece erkek sanırım. Şu paragrafta kız ile alakalı 1 kelime bile yok.

Kanka kızlarda bazen sohet ediyorda bizim köyde kızlar erkeklerle konuşmaz ayıp yani bunun için konuşmuyorlar yoksa sınıfta konuşuruz kızlarla.

Kardeşim evi uzak tarlada yaşıyor telefonu yok mektup yolla PTT'den o zaman yapacak bir şey yok.
Kanka Mektup Ne Alaka Bide Ayıp Mektup Ailesine Ulaşırsa Rezil Olurum Ama Bir Kız Gönderebilirim

Kanka kızlarda bazen sohet ediyorda bizim köyde kızlar erkeklerle konuşmaz ayıp yani bunun için konuşmuyorlar yoksa sınıfta konuşuruz kızlarla.

Kanka Mektup Ne Alaka Bide Ayıp Mektup Ailesine Ulaşırsa Rezil Olurum Ama Bir Kız Gönderebilirim
Kardeşim yaşın daha küçük. Sana bir abi tavsiyesi olarak verebileceğim en büyük tavsiye, hiçbir şeyi uzun süreli içinde tutmamandır. Git açıl. Kızı kaybedicen desek kıza zaten sahip değilsin, en fazla ne olabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı