Sevdiğim kız arkadaşımı seviyor

1.5 yıldır sevdiğim kıza açıldım geçen ay. Sonuçlanmadı. Hatta bir gün kızı evine kadar takip etmiştim. Ne kadar sevdiğimi düşün. Ama bir sonuç çıkmayınca sevgin gitgide azalıyor be kardeşim. Sen de umursama bence.

Kiza böyle yaklasirsan sonuclanmaz tabiiki @KaanKoc :)

Abicim büyük ihtimalle yaşın benden küçük hatta çok genç olduğunu tahmin ediyorum öyle de hissediyorum. Ben 21 yaşındayım üniversite okudum şimdi çalışıyorum hayatımın çoğu evresinde kızlar oldu ayıptır söylemesi çok fazla oldu sevdiğim oldu sevmediğim oldu fazla fazla tecrübelerim var ben seviyorum deyip ertesi gün nişanlanan da gördüm evlenen de düğününe 1 hafta kala beni arayıp ağlayanda gördüm velhasıl kelam demem o ki sana sevme etme kendini hırpalama felan öğüt vermicem ama şunu aklından çıkarma yolun çok başındasın hayatta çok daha önemli şeyler olduğunu keşfedip öğreneceksin sadece şunu yap hayatına etki etmesine izin verme böyle şeylerin sev hoşlan gez dolaş ama sen sen ol kesinlikle hayatına alacağın kızları ailen veya dostlarının yerine koyma. Bunlar az da olsa hayat tecrübesi olan ve halen tecrübe edinen bir abin veya her hangi birinden tavsiyeler.

Yok be abi. Dershaneden arkadaşımdı. Ve beni görmedğinden eminndim takip ederken. Ve takip ettiğimide dün ona itiraf ettim. Baya güldü. :)

Kizlarla önce arkadas hatta dost olarak iliskiye baslamak en sagliklisidir diye düsünüyorum. Cünkü onlar en basta güvenebilecekleri bireyler arar. Ve direk sevgili olarak baslarsan yada böyle bir teklifte bulunursan, karsilikli iliski icine girersin. Kadinlar bundan hoslanmaz.

Arkadas olarak devam et, onu güldür, gezdir. Sevgi ve Sevgililik iliskisi baslayacagi varsa baslar inan. Tecrübe konusuyor... :)

Kizlarla önce arkadas hatta dost olarak iliskiye baslamak en sagliklisidir diye düsünüyorum. Cünkü onlar en basta güvenebilecekleri bireyler arar. Ve direk sevgili olarak baslarsan yada böyle bir teklifte bulunursan, karsilikli iliski icine girersin. Kadinlar bundan hoslanmaz.

Arkadas olarak devam et, onu güldür, gezdir. Sevgi ve Sevgililik iliskisi baslayacagi varsa baslar inan. Tecrübe konusuyor... :)
Aslında kız benimle konuşurken biraz sıkılıyor. Ama benim suçum yok. Erkek arkadaşlarım bana baya eğlenceli olduğumu, iyi vakit geçirdiklerini söylüyor. Ama bır kızla konuşurken adeta mala bağlıyorum. Kızla pek dolaşma gibi bir şansım yok. Tutmam gereken oldukça sır olduğu için ve bunlar kızla dolaylı olarak kızla ilgili. :(

Aslında kız benimle konuşurken biraz sıkılıyor. Ama benim suçum yok. Erkek arkadaşlarım bana baya eğlenceli olduğumu, iyi vakit geçirdiklerini söylüyor. Ama bır kızla konuşurken adeta mala bağlıyorum. Kızla pek dolaşma gibi bir şansım yok. Tutmam gereken oldukça sır olduğu için ve bunlar kızla dolaylı olarak kızla ilgili. :(

Dolasmak illaki sart degil, bunun telefonu var, whatsapp'i var, tango'su var, webcam'i var... Bir sekilde iletisimde kalin iste...

@KaanKoc Şanslı diyorsun da abi kız şimdi başkasıyla beraber. Benim iş "Geçti bolluk pazarı, sür eşeğini Niğde'ye". :D

Kanka olursan sevgili olamazsın. En fazla kardeş olursun. Kral olmak varken kralcı takılmak niye. Hayat akıyor kardeş rolünü seç. Çok seveceksin belki ilerde hiç tahmin etmediğin şeyler olacak. Hayat düşündüğünden daha karmaşık süprizlerle dolu.

Daha çok seveceksin hepsi umamadığın gibi çıkacak hayatından. Hiç istemediklerin sana tesir edecek. Yapmam dediklerini tek tek yapacaksın. Alış kardeşim dünyaya hoş geldin. Bu dünyayı kontrol edemediğini öğrendiğin zaman daha mutlu olacaksın inan.

Belki çok seveceksin belki yanlız yanan mum gibi kendini eriteceksin. Başkalarına ışık olmazsan ateşin söner yiter gidersin.

Mükemmeliyetçi olma müşterek ol. :) Ne olursa olsun sevgi dilini kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı