- Makaleler
- 23
Yok be abi. Dershaneden arkadaşımdı. Ve beni görmedğinden eminndim takip ederken. Ve takip ettiğimide dün ona itiraf ettim. Baya güldü.
Yok be abi. Dershaneden arkadaşımdı. Ve beni görmedğinden eminndim takip ederken. Ve takip ettiğimide dün ona itiraf ettim. Baya güldü.![]()
Aslında kız benimle konuşurken biraz sıkılıyor. Ama benim suçum yok. Erkek arkadaşlarım bana baya eğlenceli olduğumu, iyi vakit geçirdiklerini söylüyor. Ama bır kızla konuşurken adeta mala bağlıyorum. Kızla pek dolaşma gibi bir şansım yok. Tutmam gereken oldukça sır olduğu için ve bunlar kızla dolaylı olarak kızla ilgili.Kizlarla önce arkadas hatta dost olarak iliskiye baslamak en sagliklisidir diye düsünüyorum. Cünkü onlar en basta güvenebilecekleri bireyler arar. Ve direk sevgili olarak baslarsan yada böyle bir teklifte bulunursan, karsilikli iliski icine girersin. Kadinlar bundan hoslanmaz.
Arkadas olarak devam et, onu güldür, gezdir. Sevgi ve Sevgililik iliskisi baslayacagi varsa baslar inan. Tecrübe konusuyor...![]()
Aslında kız benimle konuşurken biraz sıkılıyor. Ama benim suçum yok. Erkek arkadaşlarım bana baya eğlenceli olduğumu, iyi vakit geçirdiklerini söylüyor. Ama bır kızla konuşurken adeta mala bağlıyorum. Kızla pek dolaşma gibi bir şansım yok. Tutmam gereken oldukça sır olduğu için ve bunlar kızla dolaylı olarak kızla ilgili.![]()
Webcam demeyin hocam. Çok kötü anılarım var...Dolasmak illaki sart degil, bunun telefonu var, whatsapp'i var, tango'su var, webcam'i var... Bir sekilde iletisimde kalin iste...
Webcam demeyin hocam. Çok kötü anılarım var...
@Mr. Unfeeling
Üzüldüm hocam.
Edit: Galiba çok fazla "Hocam" dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.