Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

Arkadaş kal, sakın kaybetme kızı. Her güzel bulduğun kızla çıkacak olsaydın alemin bir numaralı playboy'u olurdun :) Şu kızları da gözünüzde çok büyütmeyin artık. Sana karşı ilgisi varsa beraber olursunuz, yoksa da olmaz zaten. Zorlamanın gereği yok.

Böyle kasma. Kızla konuşmamaya falan gerek yok çocukça şeyler bunlar rahat ol merhabani günaydınini eksik etme bunun dışında gereksiz muhabbetlere girme kendin ol azcikda umarsız ol. Beklentini oldur. Hayal kurma işlerini birak. İyi gelecektir böyle yaparsan.
Benim de bir arkadaşım var kendisi konuşmuyor arada ona sesleniyorum yaptığı hareketler çok çocukça duruyor ve gözümde küçük düşüyor. Bende onun gözünde öyle olmak istemem sohbeti kesip kesmemek arasında kararsızım fakat ona hissettirmem lazım bir şekilde.
Arkadaş kal, sakın kaybetme kızı. Her güzel bulduğun kızla çıkacak olsaydın alemin bir numaralı playboy'u olurdun :) Şu kızları da gözünüzde çok büyütmeyin artık. Sana karşı ilgisi varsa beraber olursunuz, yoksa da olmaz zaten. Zorlamanın gereği yok.
Biraz daha uğraşacağım baktım kız gerçekten istemiyor arkadaş kalacağım zorla güzellik olmaz.

Biliyorum şu son cümleniz gerçekten etkiledi beni fakat başka bir kız arkadaşım olduğu zaman o da ben de artık anlayacağız dost olduğumuzu. Arkadaşıyla geçen diyaloğumuz.
-Neden konuşmuyorsun onla?
+Boşu boşuna neden konuşayım.
-Arkadaş olarak?
+(Değişik bir mimik yaptım ve cevaplamadım. Gitti sonra)
Çocuk tribi gibi gelcek bana o da farkında neden böyle yaptığımın hak veriyor üstüme yüklenmiyor.

Hayat oyununun kuralı bu...
Biri gider biri gelir :)
o yüzden yeni adaylara bakmak gerek :)

Senin o kişiyi değil o kişinin seni kaybetmemesini sağlar. Eğer seni gerçekten kaybetmek istemiyorsa bi fırsat verir.
Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Yazım hatası yapılan mesajdan alıntı yaptığım için ban yemiştim ve yazamadım maalesef. Bu sefer ben fazla kurcalamayacağım onun biraz bana karşı yaptığı hareketlere bakacağım ve buna göre durumu değerlendireceğim.

Öncelikle sen ve arkadaşın çabalayacaksınız. Arkadaşlığınızı kurtarabilmek için. Devam eden süreç içerisinde bu şekilde yürümediği, artık daha az vakit geçirmek istediğinizi anlayacaksınız. Bunlar ilk defa senin başına gelmiyor, gayet normal bir olay. Olabildiğince kafana takma ve hayatına devam et. Tavır olarak kız arkadaşına normalde olmadığın şekilde davranma, akışına bırak her neyse geçer.

Öncelikle sen ve arkadaşın çabalayacaksınız. Arkadaşlığınızı kurtarabilmek için. Devam eden süreç içerisinde bu şekilde yürümediği, artık daha az vakit geçirmek istediğinizi anlayacaksınız. Bunlar ilk defa senin başına gelmiyor, gayet normal bir olay. Olabildiğince kafana takma ve hayatına devam et. Tavır olarak kız arkadaşına normalde olmadığın şekilde davranma, akışına bırak her neyse geçer.
Akışına bırakıp her şeyi onun kararına bırakma yanındayım ama arkadaş olursak yinede eğlenebileceğimizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı