Sevdiğim kız beni durduk yere engelledi

Hocalarım, konu biraz hortlamış gibi olacak kusura bakmayın.

@kino @AN0TH3R @EfeOsman @EnderTR52

Haber vereceğimi söylemiştim. Şu an eski halimiz gibi konuşuyoruz, konuşmak istemediği için engellemiş. Ben sürekli onun anlamadığı şeylerden bahsettiğim için yapmış bunu. Kısacası fırsat bulmuş.
 
Hocalarım, konu biraz hortlamış gibi olacak kusura bakmayın.

@kino @AN0TH3R @EfeOsman @EnderTR52

Haber vereceğimi söylemiştim. Şu an eski halimiz gibi konuşuyoruz, konuşmak istemediği için engellemiş. Benim sürekli onun anlamadığı şeylerden bahsettiğim için yapmış bunu. Kısacası fırsat bulmuş.

Hocam çok konuşmak istemiyorsa kız boş verin o zaten sizi istediği zaman yazacaktır.
 
Başıma gelen çok komik olayı anlatacağım, daha şimdi oldu. Gerçekten bir kızı seviyordum, sevgili olarak değil. Aşırı bağlanmıştık ilk konuşmamız bile 10 yıllık dost gibiydi yani. Bunları anlatsam cidden şaşırırsınız. Asıl olayıma döneyim. Hiçbir şey yokken her zamanki gibi ironi yaptım dedim ki "daha çok pişman olursun inşallah" burada bir muhabbet vardı ve bunları bana yazmış.



Eki Görüntüle 943674


(Umarım görseldeki yazım hatalarına ceza vermezsiniz.)
Ve bir baktım engellemiş. Bu ne saçma şeydir ya? Bana daha birkaç gün önce bahsetmişti, asla engellemem falan. Ne oldu kardeşim? Al sana sonuç bu.

Eki Görüntüle 943678

Bu mesajları yazma amacım gelecekte gerçekten gülüp kendime ağlanacak derecede olmak için ve sizin de böyle şeylere inanmamanız için paylaştım. Koskoca Technopat yeter bana kıza ne gerek var 😀 Ayrıca kız bunları görüyor olabilir. Haberi var bu forumdan. En garibi de ciddi derecede güveniyorduk. Nasıl böyle bir şey yaptı anlamadım. Gece gündüz düşünürdüm hepsi boşa gitti. Cidden çok komik başkası olsa ağlardı belki ama bana o kadar koymadı bu iş.

@Alexander The Great hocam, sizin de illa bir lafınız olacaktır, siz anlarsınız bu işlerden.
Kanka kusura bakma ama bir anasına sövmediğin kalmış hala beni durduk yere engelledi diyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı