Sevdiğim kız beni kullanıyor

• Konuyu başlatan proxyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.021

proxyz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8.sınıfım ve ilk dönem bitecek. 1. dönemin başında hoşlanmaya başladım ve gerçekten ilk defa bu kadar çok hoşlandım. Ondan sonra işte Instagram'dan falan yazdım, tanıştık biraz flört olduk. Sonra artık benimle konuşmayı kesti. İşte başka kişilerle defalarca küsüp tekrardan sevgili oldu fakat bana bir şans bile vermedi. Ondan sonra işte ona seni seviyorum dediğimde bende seni ondan sonra parantez içinde "..." İsmini yazıyordu. Bugün de bir işi düştü bana yine yazı neyse işi halloldu. Yine yazmıyor ve ben çok hoşlanıyorum. Ne yapabilirim? Bir mesaj için bile sevinçten havaya uçuyorum.

Ltfen bu işte tecrübesi olan birileri yardımcı olsun her teneffüs onu başkalarıyla yan yana temas içinde görüyorum üzülüyorum yanına yaklasamıyorum.

Hocam kızın sizi kullanmasına neden izin veriyorsunuz? Kendiniz diyorsunuz zaten işi hallolduktan sonra yazmıyor diye. Neden 1 TL'lik insanlara 100 TL değer biçiyorsunuz? Kim olursa olsun, kimsenin sizi kullanmasına müsaade etmeyin. Ayrıca böyle şeyleri kafaya takmak yerine LGS'ye önem vermenizi şiddetle tavsiye ederim. Sizi önemsemeyen insanlara değer vermek yerine akademik düzeyde kendinizi geliştirmeniz yararınıza olur.

Hocam kızın sizi kullanmasına neden izin veriyorsunuz? Kendiniz diyorsunuz zaten işi hallolduktan sonra yazmıyor diye. Neden 1 TL'lik insanlara 100 TL değer biçiyorsunuz? Kim olursa olsun, kimsenin sizi kullanmasına müsaade etmeyin. Ayrıca böyle şeyleri kafaya takmak yerine LGS'ye önem vermenizi şiddetle tavsiye ederim. Sizi önemsemeyen insanlara değer vermek yerine akademik düzeyde kendinizi geliştirmeniz yararınıza olur.

Elimde olan bir şey değil ama.

Hocam lütfen düşünün, "bu kız beni kullanmaya devam ederse ne olur?" diye kendinize sorun ve mantığınızı kullanarak düşünün. Duyguları kontrol etmek zordur, evet. Fakat bazı duygularınızın size zarar verdiğini fark edip kontrol etmezseniz size daha çok zararı dokunur.

Çok haklısınız.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir, seri nextlemeye bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı