Sevdiğim kız eş cinsel olduğunu söyledi

O bilmiyor elimi kestiğimi. Kimse bilmiyor.

Üzülüyorsun da bu mudur çözüm? Hayır 1 sene sonra şu halini hatırlayıp utanacaksın bari fiziksel zarar verme. Benim bir eski sevgilim beraber Marmaris'te tatil yapıp döndükten 1 hafta sonra benden ayrılmak istediğini söyledi sonra gitti 2 hafta sonra bir kızla sevgili oldu. Hatta arkadaşlarım bile alaya almıştı "kıza tatilde ne yaptıysan yönelimini bile değiştirmiş" diye. Tabii benim düşüncem göre benden daha iyisini bulamayacağı için erkek cinsini zirvede bıraktığı yönündeydi. Şaka bir yana sebebini ne sorguladım ne de kafama taktım.

Bunu niye anlattın dersen ben o zaman üzülmemiştim. Sebebi de başka bir erkek olsa daha çok koyacağı için olumlu tarafından bakmak oldu. 1-2 ilişki yaşa, 2-3 sevgili değiştir kendine gelirsin. İlk tecrübelerinizde şaftınız kayıyor bunları yapıyorsunuz.
 
A53B6A7B-D1D2-41DC-86C1-9AA38E8484BE.jpeg
 
Keşke o kadar kolay olsaydı.
Yapacaksın. Ben hasta olduğum zamanlar herkes bana iyi davranırdı. Sonra bir baktım çoğu ciddi derece herkes benle konuşsa bile sonradan maksimum 4-5 kişi kaldı. Birine sen ablaların baş tacısın dedim fakat şimdi? O da gitti. Seni kardeşim olarak görüyorum dedi. Peki şimdi?

Sadece kalan "ailem" oldu. Ailem derken sadece anne, baba ve abi. Başkası yok. Ciddiyim bu konuda. Ben yaşadım öğrendim. Onca sırrımı anlattığım kişiler(aslında herkes biliyor. neyse😀...)

Dert yandığım kişiler sustu ve geri çekildi. Artık can sıkıntısı sanal ortamda takılıyorum. Biri sana ters cevap mı verdi? Bas engeli geç. Valla sanal ortamda takılmak güzel bir şey. Uzun zaman geçir fakat aile için aile içinde kalsın. Oraya aktarma. Konuyu nereden nereye getirdim. Ben bu halle başa çıktım. Şimdi insanlara işim düşünce mesaj atıyorum. Tamam dersede eyvallah, hayır dersede eyvallah.
 

Geri
Yukarı