Sevdiğim kız eski sevgilisini anlatıyor

Arkadaşlık alanına girdiğim kesin gibi. Unuttum bile o zaman.

İltifat olarak mı almalıyım?

Unutman senin icin en iyisi .Yoksa üzülen sen olursun 🤠


Eski sevgilisini unutamayan kızla işin olmasın. Eski sevgilisi ona bir ışık yaksa hemen geri dönebilir.
 
Arkadaşlığını bozma kararını zaten sen çoktan almışsın. Neden bize soruyorsun arkadaş kalayım mı diye?
Arkadaş kalayım mı diye sormadım. Arkadaş olarak mı görüyor sizce diye sordum. Öyle olduğundan şüpheleniyordum ama emin değildim ve akıl almak istedim. Ve cevaplar arkadaşlık yönünde. Arkadaş kalacaksam zaten arkadaşlığımı net bir şekilde bozarım yani.
Kıza seni seviyorum dedin mi? Açık açık belli olması bir şey değiştirmez, belki de o fark etmedi bu yüzden onu suçlayamazsın.
Daha yeni konuştuğum kıza "seni seviyorum" mu diyeyim?
 
Arkadaş kalacaksam zaten arkadaşlığımı net bir şekilde bozarım yani.
Siz arkadaslik edinmeyin, toksik bir kisiliginiz var ve insanlari negatif yonde etkiliyorsunuz. Eger sansiniz varsa kendinizi izole edin sosyal hayattan ve aileniz disinda kimseyle konusmayin.
 
Bende bir kızla konuşuyorum aşırı yakın hissediyorum aynı şekilde. Kolay gelsin hocam size umarım iyi bir insan bulursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Konuşma bile, gitsin eski sevgilisine. Kızlar böyledir, kanka olarak görüyor, sen kesinlikle ilişkini kes. Kızlar nankördür, eski sevgilisine dönerse seni unutur bu sefer sen üzülürsün. Sen ağlayacağına o ağlasın.
Konuşma bir daha.
Noktayı koymuşssunuz hocam. Cidden böyle. Ben de benzerini yaşadım. Aynen böyle yapmak lazım. Friendzone yediyseniz bırakın gitsin. Hatta terk edin orayı. Bir daha konuşmayın. Siz üzüleceğinize o üzülsün.
 
Öncelikle tamam sosyal iyice kızlarsoruyor'a dönüyor. Gelecek 5 yorumdan 6'sı böyle olacak biliyorum ama sizden akıl almak istiyorum eğer alaya almazsanız. Her neyse. Konuya gireyim.

Lise 1'e gidiyorum. Okullar maalesef Online başladı biliyorsunuz. Ve hoşlandığım kızla da Online'dan tanıştım. Kızı gerçekte de gördüm bu arada sadece sanal değil. Ama sadece sanaldan konuşma şansımız oluyor maalesef ki. Neyse. Kızla konuşmaya falan başladık işte. Benim için flörtleşiyorduk diyebilirim. Ancak geçen gün bana eski sevgilisinden bahsetmeye başladı.

Yok, çok seviyorlarmış biribirlerini ama 1 hafta önce annesi izin vermemiş derslerine odaklan demiş ayrılmak zorunda kalmışlar. O, kıza demiş seni bekleyeceğim falan. Bana diyor tanıdığım en iyi insan falan. Ben öyle geçiştirdim ama yıkıldığım andı. Bir de diyor ki artık istemiyorum işte üniversitede karşılaşırız umarım falan. Burada da bir kahkaha atasım geldi. Her neyse.

Her neyse bundan sonra kızın beni kanka gördüğünü anladım arkadaşlarıma da danıştım işte konuşmaya devam etsem mi diye. Onlar da sen yine devam et dediler. Ben de neyse dedim hala konuşmaya devam ettim.

2 Gün sonra işte kız böyle sıkıcı bir havada depresif şekil. Uzatmayayım. Anlatmaya başladı. Yine aynı muhabbet gördüğü en iyi insanmış. Unutamıyormuş, unutamayacakmış. Gayet iyi unutur biliyorum neyse de. Bunları dün konuştuk bu arada.

Bunları da duyunca ben dedim ki tamam ben artık sofradan kalkayım. Bana kanka gibi eski sevgilisini anlatıyor açıkçası ben de kanka olacağım kızla konuşmam. Ya hep ya hiç. Ve soğuk davranmaya başladım, yazmamaya başladım. Böyle davranınca kız dedi neden yazmıyorsun soğuk davranıyorsun falan. Ben de sana öyle gelmiştir dedim.

Bu sabah yine yazdı. "Unutulduk ya" diye. Görüldü attım hiçbir şey demedim. İşte yine yazdı ben görüldü atınca. Bir şey mi yaptım sana falan. Daha ne yapacaksa. Bana "seni rahatsız etmek istemem, sen yazmak isteyince yazarsın." Dedi. Ben de tamam dedim ve konuşmuyoruz.

Bu arada ilk önce bana yazan kızdı. Ben karşılık verdim sadece. Hislerimiz aynı gibiydi. Flört gibi konuşuyor ama son yazdıklarından sonra sinirlendim diyebilirim. Şu an ne yapsam bilemedim. Kıza yazsam mı, yazmasam mı? Doğru mu yapmışım sizce? Size akıl danışmak istedim. Kızdan ilk başta çok ama çok hoşlanıyordum ama böyle yapması kendinden soğutmadı değil. Yine de elim gidiyor yazıyım diyorum.

Kız sizce beni kankası mı görüyor? Ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Daha önce hiç böyle bir tecrübem olmadı bu işlere uzağım diyebilirim. Ve ilk defa bir kıza karşı böyle hissettim.

Gidin konuyu açın ya bilmem ne falan ilk defa böyle hissediyorum falan de sevdiğini belli et sonra duyguları dökülür zaten. İstemezse der zaten "bon sono orkodoş olorok goroyorom" der. Eğer duyguları karşılıklıysa devam ettir flört ol uygun bir zamanda da çıkma teklifi edersin ve dediğin gibi ya hep ya hiç kavramı orada belli olur.
 
Git de ben seni seviyordum ama sevgili yapmışsın o yüzden sana tuhaf davranıyordum ama artık bunun bir önemi yok de yani.
 

Geri
Yukarı