Sevdiğim kız için hiçim

Postu yazdığım zaman söylemiştim. İlk başlarda beklediğim gibi cevaplar alsamda gönlünü almayı başarmıştım.

Hocam benim de şu an bir ilişkim var ve gitmiyor gibi. Bana "seninle sevgili olmak güzel böyle kalalım" diye mesaj attı. Ben de ilgi göstermek açısına birkaç reels attım Instagram'dan. Görüldü yedim hocam yani ne yapacakları belli olmuyor işte of ya açılınca red yersem vb. bunlarla kafayı yememek en doğrusu.

Hocam benim de şu an bir ilişkim var ve gitmiyor gibi. Bana "seninle sevgili olmak güzel böyle kalalım" diye mesaj attı. Ben de ilgi göstermek açısına birkaç reels attım Instagram'dan. Görüldü yedim hocam yani ne yapacakları belli olmuyor işte of ya açılınca red yersem vb. bunlarla kafayı yememek en doğrusu.

Bunu kendisine söyleyin hocam niye görüldü atıp yazmıyorsun diye içime kaygı düşüyor diye.

Ortaokul-Lise aralığıysa ve tanışmanız 1 yılın üstünde değilse zevk işidir. Önemsemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı