Geroyain
Decapat
Daha fazla
Zaten çoğu kişi sana anlatmaya çalıştı sen anlamadın hayatına hiç kız girmediği için böyle davrandın elinde ki kızı kaybetmek istemedin bende bunu yaşadım 4 yıla yakındır kızları hayatıma almıyorum sosyal medyadan yazan kızlar olursa da görüldü atıp cevap vermiyorum ben o seviyeye gelmiş birisiyim.
İnsanın bazen kendisi deneyimlemesi gerekiyor herhalde. Dedikleriniz bir bir çıktı gerçekten de kız ilgimi kullanıyormuş. Yeni bir sevgili yapmak istese ya da exine dönmek istese benimle arasına mesafe koyuyor, beceremeyince de geri bana geliyordu. Geç de olsa fark ettik işi bitirdik ama içimde hala bir burukluk var ne yalan söyleyeyim. Göz göze geliyoruz arada. Hadi ben selam vermiyorum da o da selam vermiyor artık. İşte bir zamanlar dualarımdan eksik etmediğimdi, şimdi adını bilmediğim bir yabancı gibi. Bu mesela insanın içine oturan bir şey...
Dengeyi bilmem de sanırım biz kesin olarak bu işi kaybettik. Bakalım artık zamanla acısı geçer inşallah. Bu sayfa umarım benzer şeyler yaşayan insanlara ibret olur. Onlara da yardımcı olmuş olurum umarım...Bu ilişkilerde saçma bir denge var. Tavlanmayacak hatun yok. Yolunu yordamini bulman lazim. Ben taktik yapmayi sevmiyorum ama ilişki istiyorsan adim adim hareket etmen lazim...
Bir adim ileri iki adim geri. Sürekli ileri gidersen kadin seni cepte belliyor ve bu sefer sıkılıyor soğuyor. Ne kadar kızlar tavlanmak istediğini söylesede kıskanmak istiyorlar. Onların erkeğini tavlamasi gerektiğine inaniyorlar. Sen başta düşersen kaybediyorsun...