Sevdiğim kız kekoya gitti

Kız beni Instagram'dan çıkardı sevgilisi istediği için. 1 hafta sonra kız bana dedi işte ayrıldık. Ben de dedim "mutluydunuz ne oldu da ayrıldınız" ufak kavga ettik o da hemen hesaba kızları geri aldı dedi. Ben de güldüm "e beni de çıkarttın sırf onun için o şu an yanında yok ben varım" bayağı özür diledi benden. Bugün yine geldi dedi barışıcam galiba, yerim onu gibisinden sevgi sözcükleri söyledi çocuğa. Dedim "iyi barış madem hakkında hayırlısı olsun" sonra işte yine beni çıkartırsın dedim yalandan bir şekilde. Dedi ki "biz bir barışalım sonra onu hallederiz" iyi madem diyerek geçtim ben de. Olay bu şekilde. Şunu söyleyebilirim muhabbet ciddi bir ölçüde azaldı kızla.

Yapımcılar film yapsın bari de ünlenelim 😀
Şu konuyu mümkünse güncelleme artık, yazdığın her yeni yazıda daha da çok sinirleniyorum :D.

Ah kızlar.. bizler belirli yaşa gelinceye kadar maalesef böyleyiz. Bir çoğumuz bu hatadan kısa süre sonra dönüyor. Senin üzülmemen lazım. Mümkün olduğunca spora yönel, kültürlen ve kendine yatırım yap. İntikam gibi şeyler seni tamamlamaz aksine eksik bırakır, küçük düşürür. Kıza bile küçük düşersin. Gerek yok, bu tavsiye olsun benden sana.

Ah kızlar. Bizler belirli yaşa gelinceye kadar maalesef böyleyiz. Birçoğumuz bu hatadan kısa süre sonra dönüyor. Senin üzülmemen lazım. Mümkün olduğunca spora yönel, kültürlen ve kendine yatırım yap. İntikam gibi şeyler seni tamamlamaz aksine eksik bırakır, küçük düşürür. Kıza bile küçük düşersin. Gerek yok, bu tavsiye olsun benden sana.

Kadın olarak birinin bu konuda yorum yapması iyi oldu. Dediğim gibi eskisi kadar üzülecek bir şey kalmadı gibi.

Arkadaşlar takip eden varsa hortlatıyorum.

Takip eden varsa hortlatıyom birkaç şey daha oldu.

Kızla arkadaş olarak takılmışsınız, o kız olmaz ve keko tiplerin kaybedeceği yoktur. O kız da onunla sorun yaşadığında, geleceği ilk kapı siz olacaksınız. Kimsenin dert küpü olmaya da gerek yok. Herkes kendi yoluna.

Hocam hortlatayım mı? Bayağı yeni şeyler var belki birkaç şey söylemek istersiniz.

Son düzenleme:
@Geroyain, doğrudan anlatabilirsin.

Kız keko sevgilisinden ayrıldı. Bana bir şey yazmıştı ama sonra silmişti. Sordum ne yazıp sildin dedi ki "biz ayrıldık sen şimdi sevgilisinden ayrılınca falan yazıyor sanma diye sildim" ben de geçiştirmelik bir şekilde "sıkıntı yok" falan dedim. Yine sohbetimiz başladı. Sonra beni bir ara yanına çağırdı okulda. Eski sevgilisiyle konuşmaya çalışmış ama çocuk net bir şekilde benimle konuşma demiş. Kız da okulun önünde oturup ağlamış. Ayrılma sebepleri de çocuğun sıkılmasıymış bu arada. Bu aralar yine benimle konuşuyor falan bayağı da özür diledi sevgili yaptıktan sonra beni engellediği için. Vallahi bizim de kafa karıştı ne yalan söyleyeyim. İbre tersine döndü.

Son düzenleme:
Kız keko sevgilisinden ayrıldı. Bana bir şey yazmıştı ama sonra silmişti. Sordum ne yazıp sildin dedi ki "biz ayrıldık sen şimdi sevgilisinden ayrılınca falan yazıyor sanma diye sildim" ben de geçiştirmelik bir şekilde "sıkıntı yok" falan dedim. Yine sohbetimiz başladı. Sonra beni bir ara yanına çağırdı okulda. Eski sevgilisiyle konuşmaya çalışmış ama çocuk net bir şekilde benimle konuşma demiş. Kız da okulun önünde oturup ağlamış. Ayrılma sebepleri de çocuğun sıkılmasıymış bu arada. Bu aralar yine benimle konuşuyor falan bayağı da özür diledi sevgili yaptıktan sonra beni engellediği için. Vallahi bizim de kafa karıştı ne yalan söyleyeyim. İbre tersine döndü.

İbre dönmüyor genç kardeşim karı ne zaman mesaj atsa koşuyorsun yapma. Kızın yedeğisin işte şunu anla ilk tercihi değilsin, seninle oyalanır duygusal arkadaşlık ihtiyacını görür ve başka erkeği bulunca kucağına atlar. Yok özür diledi falan gözünde büyütme.

Ah kızlar. Bizler belirli yaşa gelinceye kadar maalesef böyleyiz. Birçoğumuz bu hatadan kısa süre sonra dönüyor. Senin üzülmemen lazım. Mümkün olduğunca spora yönel, kültürlen ve kendine yatırım yap. İntikam gibi şeyler seni tamamlamaz aksine eksik bırakır, küçük düşürür. Kıza bile küçük düşersin. Gerek yok, bu tavsiye olsun benden sana.

Harbi çoğu kız arkadaşımda neler neler gördüm, sizler niye böylesiniz 😂

İbre dönmüyor genç kardeşim karı ne zaman mesaj atsa koşuyorsun yapma. Kızın yedeğisin işte şunu anla ilk tercihi değilsin, seninle oyalanır duygusal arkadaşlık ihtiyacını görür ve başka erkeği bulunca kucağına atlar. Yok özür diledi falan gözünde büyütme.

Harbi çoğu kız arkadaşımda neler neler gördüm, sizler niye böylesiniz 😂

Tamam da şimdi kız özür dilemiş. Ne diyeyim kabul etmek dışı. Tam kabul de etmedim ayrıca geçiştirmelik bir şey yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı