Sevdiğim kız kekoya gitti

Konu sahibi neden kızı engellemiyor nedeni çok basit ilk defa bir kızla konuşuyor içten içe böyle düşünmese bile yaşasın bir kızla konuşuyorum diye geçiriyor onu da kaybetmek istemiyor.

Öncelikle bir kızın ne dediğine değil, ne yaptığına bakmalısın. "Ben kekolarla asla sevgili olmam" diyen bir kız, 1 hafta sonra keko biriyle sevgili olabilir. "Asla aldatmam" diyen bir kız 2 ay sonra aldatabilir. Kızlar içgüdüleriyle hareket ederler. O yüzden sözlerine aldanma.

Sana kötü bir haberim var; hiçbir zaman o kızı elde edemeyeceksin, -o kızla sevgili olsan bile-. "Niye?" diyecek olursan, kadınlar kendileriyle aynı seviyede gördükleri erkeklere arzu duymazlar. Sen de kıza dolaylı yoldan "ister beni engelle, ister beni adam yerine koyma, ister 20 tane sevgili değiştir, ne olursa olsun ben buradayım." mesajını vermişsin. Yani cepte görünmüşsün. Kız da "Bunun en iyi seçeneği benim" olarak düşünüyor. Bir kadın asla ama asla cepte görünen bir erkekten etkilenmez. İlişkiye başladıktan sonra bile cepte görünürsen o kız senden uzaklaşır. O kız seni yara bandı olarak görüyor. "Sevgilimden ayrıldığımda, boşta olduğumda bana ilgi göstersin." diye etrafında tuttuğu birisin. Peşinden koşmaya devam edersen hem o kızın gözündeki saygını, hem de kendine olan saygını ayaklar altına almaya devam edeceksin. Buradan sonra en iyi ihtimalle bile kız daha iyi bir seçenek bulamadığı için sana gelecektir. Daha iyi seçenek bulduğunda ise sana tekmeyi basacaktır. O yüzden kızla olan tüm ilişkini kes.

Konu sahibi neden kızı engellemiyor nedeni çok basit ilk defa bir kızla konuşuyor içten içe böyle düşünmese bile yaşasın bir kızla konuşuyorum diye geçiriyor onu da kaybetmek istemiyor.

Haklıymışsınız iş bitti dün gece bakalım artık. Aşağılık hissetim gerçekten iyi niyetim suistimal edilmiş şu zamana kadar. İnsan burnu sürtmeden anlamıyor bazı şeyleri...

Haklıymışsınız iş bitti dün gece bakalım artık. Aşağılık hissetim gerçekten iyi niyetim suistimal edilmiş şu zamana kadar. İnsan burnu sürtmeden anlamıyor bazı şeyleri...

Zaten çoğu kişi sana anlatmaya çalıştı sen anlamadın hayatına hiç kız girmediği için böyle davrandın elinde ki kızı kaybetmek istemedin bende bunu yaşadım 4 yıla yakındır kızları hayatıma almıyorum sosyal medyadan yazan kızlar olursa da görüldü atıp cevap vermiyorum ben o seviyeye gelmiş birisiyim.

Bu ilişkilerde saçma bir denge var. Tavlanmayacak hatun yok. Yolunu yordamini bulman lazim. Ben taktik yapmayi sevmiyorum ama ilişki istiyorsan adim adim hareket etmen lazim...

Bir adim ileri iki adim geri. Sürekli ileri gidersen kadin seni cepte belliyor ve bu sefer sıkılıyor soğuyor. Ne kadar kızlar tavlanmak istediğini söylesede kıskanmak istiyorlar. Onların erkeğini tavlamasi gerektiğine inaniyorlar. Sen başta düşersen kaybediyorsun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı