Sevdiğim kız kekoya gitti

@Geroyain, ikinci plan olduğun daha da kesinleşti. Karar senin gene de.

Kendisine cepte olduğumu söyleyince de "abartma istersen sevgilim misin arkadaşım mısın" diyerek geçiştirmişti. Kız ayrılınca direkt bana gelmesi aşırı gülünç bir durum. Kendi geliyorsa gelsin bakalım artık ama eskisi gibi sıcak bakmıyorum hocam.

@Geroyain, eskisi gibi sıcak baktığınız halen belli duruyor. Yoksa gelmesini beklemezdiniz. Kendinizi kandırmanın mantığı yok.

@Geroyain, kızlar kendisinden emin ve öz güvenli erkeklerden hoşlanır. Keko tipli dediğimiz erkeklerde de bu tavan.

Yok hocam vallahi iğrenme geliyor ya bu kekosever kızları görünce.

Çok güzel yaşın hayatın hakkını ver kafanda sil gitsin ne takmışsın, başkasıyla bakış baktın oda iş atıyor git konuş kim ne diyecek sana sürekli bakıştığın biri varsa durman bile hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel yaşın hayatın hakkını ver kafanda sil gitsin ne takmışsın, başkasıyla bakış baktın oda iş atıyor git konuş kim ne diyecek sana sürekli bakıştığın biri varsa durman bile hata.

Bıraktım gibi hocam zaten şükür.

Kızla keko barışmış bu arada.

Bıraktım gibi hocam zaten şükür.

Kızla keko barışmış bu arada.

Hocam yine ayrılır yine sizin yanınıza gelir bunlar böyle bu döngü hiç şaşmaz siz onun ilacı gibi düşünün iyileştiği zamanda ilacını atıyor tekrar başkasına gidiyor sizi sadece kısa vadede kullanıyor egosunu mu tatmin ediyor veya sizi cepte mi görüyor artık siz karar verin.

@Geroyain, bunlar bir iyi bir de kötü olur, çok da umursamayın. Kurtulmanıza sevindim.

Hocam yine ayrılır yine sizin yanınıza gelir bunlar böyle bu döngü hiç şaşmaz siz onun ilacı gibi düşünün iyileştiği zamanda ilacını atıyor tekrar başkasına gidiyor sizi sadece kısa vadede kullanıyor egosunu mu tatmin ediyor veya sizi cepte mi görüyor artık siz karar verin.

Kızın kendisine de bu tarz bir şey söyledim kudurdu. Muhtemelen öyle bir şeydir hocam.

@Geroyain, bunlar bir iyi bir de kötü olur, çok da umursamayın. Kurtulmanıza sevindim.
Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı