Sevdiğim kız taşındı

Geçmiş olsun hocam. Günde 2 kez aç karna. Şaka bir yana o da sizi seviyor muydu? Bunu söylemiş miydi? Sevgili miydiniz? Eğer ki değilseniz üzülmenize gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke açılabilseydim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kaç yaşındasınız?

Kalpten gitme konusu doğru, Beşiktaş konusu yanlış, linç boomer.

.......

Lise ortak sınıf gruplarından falan telefon numarası varsa anca o şekilde iletişime geçersin. Sosyal medyası yokmuş ve tam olarak nereye taşındığını bilmiyorsan aklıma başka bir çözüm yolu gelmedi. Umarım telefon veya WhatsApp kullanıyordur.

Hangi şehre taşındığını biliyorum. Ama tam olarak değil yani sadece şehiri.

Kanka bak kızın hesabı yoktur ama kankasının vardır veya ne bileyim ortak arkadaşınız vardır mahalleli tanır kanka seviyorsan uğraş ne bırakıyorsun boş ver unut diyenleri her zaman umut vardır. Elimizen ne geliyorsa yaparız la. Urfadaysan ben araştırayım kızı kanka. Ümitsizliğe kapılma cesaretsizllikten bir aşk daha sönmesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı