Fueren
Hectopat
- Makaleler
- 2
Merhaba, şu an 11. sınıfa giden bir kardeşinizim. 9 ve 10. sınıflarda aynı sınıfta olduğumuz bir kız vardı. Karakterini beğeniyorum, güzel de buluyorum onu ve az da olsa bir samimiyetim var. Şu an ben sayısalım, o eşit ağırlık. Anlayacağınız ayrı sınıflardayız ama sınıflar karşı karşıya. Hafif eğilsem görüyorum kızı öyle diyeyim. Aklıma kantinde söylemek geldi ama elime fırsat geçtiği anda aşırı heyecan yüklenmesi yaşayıp kendimi sınıfa doğru yürürken buldum.
Hayal edince gayet yapılabilir geliyor ama iş uygulamaya gelince yaptığımın yanlış olduğunu düşünüp geri vitese geçiyorum. Ayrıca benim bir hedefim de var YKS adına. Mezhna bırakma şansım olmadığı için 11'den itibaren güzel çalışmam gerekiyor ama söyleyemediğim o anı hatırladıkça kalbime bir taş oturuyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Hayal edince gayet yapılabilir geliyor ama iş uygulamaya gelince yaptığımın yanlış olduğunu düşünüp geri vitese geçiyorum. Ayrıca benim bir hedefim de var YKS adına. Mezhna bırakma şansım olmadığı için 11'den itibaren güzel çalışmam gerekiyor ama söyleyemediğim o anı hatırladıkça kalbime bir taş oturuyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?