Sevdiğim kıza açılamıyorum

• Konuyu başlatan Fueren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 40

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, şu an 11. sınıfa giden bir kardeşinizim. 9 ve 10. sınıflarda aynı sınıfta olduğumuz bir kız vardı. Karakterini beğeniyorum, güzel de buluyorum onu ve az da olsa bir samimiyetim var. Şu an ben sayısalım, o eşit ağırlık. Anlayacağınız ayrı sınıflardayız ama sınıflar karşı karşıya. Hafif eğilsem görüyorum kızı öyle diyeyim. Aklıma kantinde söylemek geldi ama elime fırsat geçtiği anda aşırı heyecan yüklenmesi yaşayıp kendimi sınıfa doğru yürürken buldum.

Hayal edince gayet yapılabilir geliyor ama iş uygulamaya gelince yaptığımın yanlış olduğunu düşünüp geri vitese geçiyorum. Ayrıca benim bir hedefim de var YKS adına. Mezhna bırakma şansım olmadığı için 11'den itibaren güzel çalışmam gerekiyor ama söyleyemediğim o anı hatırladıkça kalbime bir taş oturuyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, şu an 11. sınıfa giden bir kardeşinizim. 9 ve 10. sınıflarda aynı sınıfta olduğumuz bir kız vardı. Karakterini beğeniyorum, güzel de buluyorum onu ve az da olsa bir samimiyetim var. Şu an ben sayısalım, o eşit ağırlık. Anlayacağınız ayrı sınıflardayız ama sınıflar karşı karşıya. Hafif eğilsem görüyorum kızı öyle diyeyim. Aklıma kantinde söylemek geldi ama elime fırsat geçtiği anda aşırı heyecan yüklenmesi yaşayıp kendimi sınıfa doğru yürürken buldum.

Hayal edince gayet yapılabilir geliyor ama iş uygulamaya gelince yaptığımın yanlış olduğunu düşünüp geri vitese geçiyorum. Ayrıca benim bir hedefim de var YKS adına. Mezhna bırakma şansım olmadığı için 11'den itibaren güzel çalışmam gerekiyor ama söyleyemediğim o anı hatırladıkça kalbime bir taş oturuyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
İlki 18'den önce ilişki yapmanızı tavsiye etmem. Özellikle de üniversite hedefin varsa tamamen uzak dur ilişki işlerinden ve sınava odaklan derim zira sevgili yapsan bile yaşın küçük, sürekli aklında yer edecek. Ayrılsanız ayrı dert olacak vs.
Yok ben yine de kızı istiyorum diyorsan cevabı ''evet/hayır'' olan soruları sormamalısın. Kız zaten henüz seni tanımıyor, neden kabul etsin? ''Benimle çıkar mısın, tanışabilir miyiz, numaranı verir misin, sevgili olalım mı'' gibi şeylerden kaçın yani.
Yapman gereken kızla bir şekilde tanışıklığını artırman ama bunu kanka olmadan yapman. Daha sonrasında ise okul dışında buluşmaya çağıracaksın. Sanırım en mantıklı olan zaman zaman onların sınıfında zaman geçirmek olacaktır. İllaki o şubeden tanıdık arkadaşın vardır. Bu sayede kızla da ara ara ufak tefek muhabbetler edebilirsin.

Kız zaten henüz seni tanımıyor, neden kabul etsin?

Hocam bir samimiyetimiz var zaten. Kanka düzeyinde değil dediğiniz gibi. Yani karşılaşınca bir hal hatır soruyoruz ne bileyim not vs konuşuyoruz. Sorun sadece açılmak için yanına gidememem. Ayrıca amacım içimi dökmek. Yani direkt çıkma teklifi gibi değil de sadece bilsin istiyorum. Bilmemesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Hocam bir samimiyetimiz var zaten. Kanka düzeyinde değil dediğiniz gibi. Yani karşılaşınca bir hal hatır soruyoruz ne bileyim not vs konuşuyoruz. Sorun sadece açılmak için yanına gidememem. Ayrıca amacım içimi dökmek. Yani direkt çıkma teklifi gibi değil de sadece bilsin istiyorum. Bilmemesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Kıza iyi kötü niyetini belli etmeden pat diye açılırsan yüksek ihtimal başarısız olursun. Geçmişte tanışıklığının olması bir yandan iyi, bir yandan ise friendzone ihtimalinden ötürü kötü. Evlilik teklifini bile insanlar öncesinde konuşup sonrasında ediyorlar. Senin tanışıklığın varsa kızla iyi kötü merhabalaşıyorsan bir gün okul çıkışı ya da 1-2 gün sonrası okul çıkışı bir şeyler yapmaya çağırabilirsin ve orada yürürsün. Ayrıca sadece bilsin istemek ne? Bilse ne olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı