Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

imagawa

Picopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PARDUS 23.4
Ya okulda çok sevdiğim bir kız var ben onu tanıyorum farklı sınıftayız. Kız da biraz tanıyor beni. Sürekli bana bakıyor. Ben de ona açılmak istiyorum. Ama nasıl yapacağım? Ne demem gerek? Açıkçası korkuyorum. Böyle konularda tecrübe edinmiş ve bu tarz şeyleri bilenler yazabilir mi?

Her gün burda aynı başlıkla konu açılıyor biz söylemekten usandık neyse tekrar söyleyeyim kimseye çat diye açılmayın gidin bir selam verin tanışın, sohbet edin, karşı taraftan ilgi görüyorsanız devam eder flörtleşirsiniz açılmanıza gerek kalmaz. Karşı taraf ilgisizse de siz de ilginizi kesersiniz açılıp ret yememiş olursunuz.

Her gün burada aynı başlıkla konu açılıyor biz söylemekten usandık neyse tekrar söyleyeyim kimseye çat diye açılmayın gidin bir selam verin tanışın, sohbet edin, karşı taraftan ilgi görüyorsanız devam eder flörtleşirsiniz açılmanıza gerek kalmaz. Karşı taraf ilgisizse de siz de ilginizi kesersiniz açılıp ret yememiş olursunuz.

Keşke benim de bir sevgilim olsa. Hiç olmadı 🥲

Her gün burada aynı başlıkla konu açılıyor biz söylemekten usandık neyse tekrar söyleyeyim kimseye çat diye açılmayın gidin bir selam verin tanışın, sohbet edin, karşı taraftan ilgi görüyorsanız devam eder flörtleşirsiniz açılmanıza gerek kalmaz. Karşı taraf ilgisizse de siz de ilginizi kesersiniz açılıp ret yememiş olursunuz.

Hocam ondan değil daha yeni geldim ben konu dışına donanımla ilgileniyorum teşekkürler öneriniz için.

Keşke benim de bir sevgilim olsa. Hiç olmadı 🥲

Olur belki hayırlısı.

Pat diye açılacaksın ve seni ret edecek sonra ağlayıp zırlayıp kıza nefret besleyeceksin. Hiç gerek yok. İlk öğren sevgilisi var mı konuştuğu var mı. Sonrasında konuş 1-2 ay bir öğren istiyor mu istemiyor mu.

Instagram'dan veya WhatsApp'den hiç konuştunuz mu? Kıza direkt açılmak biraz mantıksız olacaktır. Aynı sınıfta olmanız dışında birbirinizi tanımıyorsunuz. İlk önce konuşun, birbirinizi tanıyın. Eğer kız sana ilgi duymuyorsa veya değer vermiyorsa anlarsın ve iletişimini yavaş yavaş veya direkt kesersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı