Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Mauro İcardi9

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5600G
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bir kız var okulda güzel bir kız arkadaş çevresi de var illa diyenler olacak önce arkadaş falan olan bana saçma geliyor. Yapamam da utangacım biraz ve tipsizim kız reddederse rezil olurum duygusu var. Red ederse bir daha karşısına çıkamam. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bir kız var okulda güzel bir kız arkadaş çevresi de var illa diyenler olacak önce arkadaş falan olan bana saçma geliyor. Yapamam da utangacım biraz ve tipsizim kız reddederse rezil olurum duygusu var. Red ederse bir daha karşısına çıkamam. Ne yapmalıyım?
Arkadaş olmadan kıza çat kapı senden hoşlanıyorum diyip kızın da bunu hoş karşılamasını mı bekliyorsun ? Bu düşünce yapısıyla bi yere gelemezsin dostum aklında bulunsun.

Arkadaş olmadan kıza çat kapı senden hoşlanıyorum deyip kızın da bunu hoş karşılamasını mı bekliyorsun? Bu düşünce yapısıyla bir yere gelemezsin dostum aklında bulunsun.

Arkadaş olamamki hem yan sinifdan arkadaşları da hep yanında.

Arkadaş olamamki hem yan sinifdan arkadaşları da hep yanında.

Olmana engel değil hocam, biraz öz güven sahibi olmanız yeterli. Veya sosyal medyadan muhabbet açabilirsiniz çok zor bir şey değil emin olun. @SeanStrickland dostum beğenmedim atman? Ne yapsın arkadaş olmadan, daha kızla bir iletişimi bile olmadan kantin köşesinde bekleyip bir anda çıkıp ‘'ya ben senden hoşlanıyorum uzun süredir bir türlü söyleyemedim" deyip kız ve kızın arkadaşlarının dilinde alay konusu mu olsun?

Hocam, ortak arkadaş falan bulmaya çalış öyle muhabbete gir. Bu devirde tanıdığın insana bile açılsan garip karşılanır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı